Velo
 

Teams & Leden

Jeugd

 

Op deze pagina vind je informatie over diverse activiteiten, jeugdtoernooien en jeugdcompetitie.

Activiteiten

Tijdens het seizoen organiseren we bij VELO Badminton tal van leuke activiteiten voor onze jeugdleden. Een aantal voorbeelden staat hieronder.

 

Jeugdkamp

Het VELO Badminton jeugdkamp is een jaarlijks terugkerend uitje voor alle jeugdleden van VELO Badminton tussen de 8 en 18 jaar. Het kamp vindt plaats in de eerste week van de zomervakantie voor basisscholen en staat onder leiding van leden van VELO Badminton. Om ervoor te zorgen dat de verschillende trainingsgroepen elkaar beter leren kennen en samen een fijne week beleven worden er allerlei activiteiten georganiseerd, gerelateerd aan het thema van dat kamp. Badmintonnen kan de rest van het jaar al, dus op kamp staat dit niet op het programma! De kampleiders van het jeugdkamp zijn te bereiken via het e-mailadres jeugdkamp@velo-badminton.nl. Mocht je vragen hebben, schroom niet om contact met hen op te nemen!

 

Sinterklaas
Om te vieren dat Sinterklaas in het land is wordt er ieder jaar in de week van 5 december tijdens de jeugdtraining iets leuks georganiseerd. Wat er precies te gebeuren staat..blijft nog even een verrassing!

 

Ouder-/kindtoernooi
Een jaarlijks terugkerend toernooi is het ouder-/kindtoernooi. Één keer per jaar kan je tijdens het ouder-/kindtoernooi aan je ouders laten zien hoe leuk badminton is en hen misschien zelfs wel een paar slagen leren. Je schrijft je in voor het toernooi met 1 van je ouders en speelt tegen de andere kinderen die met 1 van hun ouders op de baan staan.

Toernooien

Jeugdtoernooien
De meeste toernooien, waaronder de toernooien van het Regionaal Jeugdcircuit (RJC), zijn ingedeeld op competitieniveau en/of leeftijd, waardoor het voor vrijwel iedereen mogelijk is om op zijn/haar eigen niveau te spelen. Het eindtoernooi van het Regionaal Jeugd Circuit wordt in onze eigen VELO hal gespeeld. Dit is meestal eind februari.

Voor een overzicht van alle jeugdtoernooien, klik hier. Je moet hier vervolgens nog wel filteren op jeugdtoernooien.

 

Clubtoernooi

Jaarlijks organiseert VELO Badminton het clubtoernooi voor jong en oud. Bij dit toernooi speel je met en tegen trainingsmaatjes. Het is een gezellig en sportief toernooi in het weekend, waarbij je elkaar misschien ook wel beter leert kennen!

 

Aanmelden voor een toernooi?
Aanmelden voor toernooien kan hier. Kom je er niet uit met aanmelden? Meer informatie over het aanmelden vind je hier.

Jeugdcompetitie

Voor het seizoen 2022/2023 heeft VELO Badminton 3 jeugdteams die meedoen aan de jeugdcompetitie. Hieronder staan de teams en de spelers.

 

Velo JX1 U19 afd 3:

Rody Lawa

Thijs van den Abeele

Menno Bakker

Indra Madijokromo

Dianthe Zwaneveld

 

Velo JX2 U15 afd 3:

Daan Buchly

Arnav van Kessel

Laura Spaargaren

Fenna Kester

Romee Kenter

 

Velo JX3 U15 afd 5:

Dilan Moella

Yogesh Kanhai

Jasmijn Haaring

Tessel van Leeuwen

 

Bekijk de uitslagen en stand hier

LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!