Velo
 

Van Zundert VELO is klaar voor de Europa Cup

Van Zundert VELO is klaar voor de Europa Cup

Vanmiddag, woensdag 22 juni, om 14.00 uur start de Europa Cup voor het eerste team van Van Zundert VELO tegen BC Jonglenster, de kampioen van Luxemburg. Het team, inclusief de vaste supportersschare, is inmiddels gearriveerd in Tours.

Gisteravond heeft het team de laatste voorbereidende training afgewerkt in de hal. De spelers hebben zo even kunnen wennen aan de omstandigheden. Het team is fit en vastberaden om het hoogst haalbare resultaat te behalen. Het doel is om minimaal de kwartfinale te bereiken, maar wie weet hoort een verrassing zoals de 2e plaats in 2011 tot de mogelijkheden!

In het nabijgelegen L’ile Bouchard verblijft het team de komende dagen inclusief alle aanhang. In totaal 23 personen hebben hun intrek genomen in een bed & breakfast en camping rondom een oude watermolen. In deze natuurlijke en rustgevende omgeving gaat het, naast een sportieve week, ook ongetwijfeld een gezellige afsluiting van een, tot nu toe, geweldig seizoen worden.

Volg deze site voor een dagelijkse update. Wilt u alles weten over de Europa Cup neem dan een kijkje op de website: www.eccbadminton-tours.eu.LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!