Velo
 

Van Zundert VELO en Duinwijck verdelen de punten

Van Zundert VELO en Duinwijck verdelen de punten

Zondag heeft het 1e team van Van Zundert VELO een gelijkspel weten te behalen tegen BC Duinwijck. De dubbels begonnen meteen spannend. Imke en Myke speelden een stroeve dubbel, maar wisten deze in twee close sets winnend af te sluitend tegen Akvile en Betty. Jim en Alex hadden een moeizame start en verloren de eerste set, maar herpakten zich perfect en wonnen uiteindelijk de derde set met 21-7!

Voorafgaand wisten we dat de singels zwaar zouden worden. Lisa en Rowan knokten voor elk punt maar kwamen helaas te kort tegen respectievelijk Akvile en Jordy. Ewout had het in de eerste set erg lastig tegen Jerry maar speelde een uitstekende tweede set. Helaas kwam hij net te kort en verloor uiteindelijk in de verlenging van Jerry. Imke speelde een wisselvallige wedstrijd tegen Raquel. De eerste set verloor Imke nipt in de verlenging. In de tweede set moest ze ook hard knokken voor elk punt en won deze met minimaal verschil. In de derde set gooide Imke het gas erop en walste over Raquel heen met 21-11.

Alex en Lisa begonnen goed aan de mix, maar maakten daarna teveel onnodige foutjes en verloren hierdoor in twee sets van Jerry en Betty. In de laatste wedstrijd van de dag speelden Jim en Myke nagenoeg foutloos en wonnen met ruime cijfers van Ralph en Raquel. Dit resulteerde in een 4-4 eindstand.

Al met al een goed weekend voor het team uit Wateringen! Volgende week zaterdag wacht Van Zundert VELO in eigen huis de nummer 6 van de poule: BC Victoria. Deze wedstrijd zal wederom om 19.00uur beginnen in onze eigen Velohal te Wateringen.LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!