Velo
 

Van Zundert VELO behaalt finale landskampioenschap 2017

Van Zundert VELO behaalt finale landskampioenschap 2017

Het is een feit! Het eerste team van Van Zundert VELO heeft zich ook dit jaar weer geplaatst voor de finale om het landskampioenschap. Met de spectaculaire 5-3 overwinning afgelopen weekend op buurtgenoot BC DKC en het puntverlies van koploper Almere was de eerste plek een feit. Dit betekent een rechtstreek ticket naar de finale. Een fantastisch resutaat. Maar natuurlijk willen we meer! Die 12de titel moet mee naar Wateringen en hiervoor heeft het team de steun nodig van ‘The Green Army’!

In de finale neemt onze Wateringse trots het op tegen BC DKC of BV Almere. Deze twee teams moeten nog onderling bepalen wie zich plaatst voor de finale. De finale wordt net zoals afgelopen jaar georganiseerd in de Maaspoort in ‘s-Hertogenbosch. Zet zaterdag 11 maart maar alvast in je agenda want dan mogen we deze vertrouwde arena weer betreden. De exacte tijden en eventuele kaartverkoop is nog niet bekend maar we zullen jullie op de hoogte houden.

Wil jij hierbij zijn? Meld je dan snel aan voor de traditionele busreis richting de finale door een mail te sturen naar stenvannieuwkerk@hotmail.com.Na de aanmelding ontvang je meer informatie over het vertrek, kosten en overige informatie over de finale.

Haal het groen/rode shirt maar alvast van zolder, verzamel alle toeters en bellen en meld je aan! United we are & steun team 1 naar het 12de landskampioenschap in de geschiedenis!

Tot 11 maart!

Het organisatiecomité
Sten, Wouter, Rob en JimLID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!