Velo
 

Start van de returns: gelijkspel Van Zundert VELO tegen Amersfoort

Start van de returns: gelijkspel Van Zundert VELO tegen Amersfoort

Van Zundert VELO mocht het deze week opnemen tegen FZ Forza Amersfoort. Na afgelopen weekend was het eerste team van VELO gebrand om het deze week beter te doen.

Om 20:00 uur ging de wedstrijd van start in Amersfoort. Het eerste punt werd door Myke en Imke in de damesdubbel steady binnengeslagen. Op de baan ernaast was een spannende herendubbel bezig, de eerste set wonnen Alex en Jim maar de tweede en derde set gingen close naar Amersfoort. Met een 1-1 als dubbelstand gingen Lisa en Imke de baan op voor hun singels, deze werden allebei na 3 sets eerlijk verdeeld met een winst voor Imke en Debora. Tussenstand 2-2, nu mochten de jongens het gaan doen. Alex begon ijzersterk tegen Edwin en won de eerste set makkelijk. De tweede set ging gelijk op, maar deze ging toch naar Amersfoort. De derde set had Alex het weer te pakken en won de wedstrijd. Ewout was ondertussen begonnen tegen Vincent. Ewout speelde een goeie pot en ging anderhalve set gelijk op. Maar Vincent kon op de belangrijke punten toch het verschil maken. Ook deze singels werden weer eerlijk verdeeld, tussenstand 3-3. Myke en Jim gingen als eerst de baan op tegen Koen en Debora. Ze speelde een goede pot met een netband die in het voordeel van VELO was. In de tweede set bij een 16-10 moest Koen helaas opgeven wegens een blessure. Op de andere baan speelde Rowan en Lisa tegen Luc en Renske. Ze verloren de eerste set erg close. De tweede set ging netzo als de eerste set erg gelijk op. Helaas kon Amersfoort toch het punt binnenslepen met een 21-19 overwinning.

Dit resulteerde in een eindstand 4-4, waarmee alle onderdelen eerlijk verdeeld waren.

Volgend weekend is er een dubbel weekend voor de Wateringse ploeg. Ze spelen zaterdag 21 januari uit tegen BC Duinwijck om 19:00 uur. En zondag 22 januari om 15:00 uur thuis tegen Almere.LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!