Velo
 

Ga mee met de bus naar finale landskampioenschap

Ga mee met de bus naar finale landskampioenschap

Ons eerste team kan voor de 12e keer landskampioen van Nederland worden en kan alle steun gebruiken! Wij zijn super blij dat velen zich al hebben aangemeld om mee te gaan met de bus naar de finale in de Maaspoort. Maar we hebben nog een 15-tal plaatsen in de bus dus vraag eens om je heen wie er nog meer mee zou willen gaan.

Komend weekend zal duidelijk worden of de tegenstander BV Almere of BC DKC gaat worden. Maar wie het ook wordt ze zullen net als ons in grote getallen naar de Maaspoort komen om hun cluppie te ondersteunen. Het beloofd weer een bijzonder mooie en spannende middag te worden.

10.45 uur Verzamelen op VELO voor degene die met de bus mee gaan
11.00 uur Vertrek van de bus naar Den Bosch
12.15 uur Aankomst bij de Maaspoort in Den Bosch
13.00 uur Start van de wedstrijd

Vermoedelijk rond ± 17.30 uur einde wedstijd en dan kunnen we definitief bepalen hoe laat we met de bus terug gaan rijden naar VELO.

± 19.00 uur Vermoedelijke aankomst op VELO

Aansluitend zal er een Indisch buffet zijn op VELO samen met de spelers en begeleiders van team 1. Indien je hier gebruik van wilt maken dien je je voor vrijdag 10 maart op te geven bij Rob Konings 06-57312090 of rfkonings@gmail.com. Kosten hiervoor zijn € 15,00 (buffet inclusief 1 consumptie).

Bij winst in de finale is er om 20.15 uur in de lage bar een receptie gepland en heb je de mogelijkheid om het team en zijn begeleiders te feliciteren met hun behaalde kampioenschap.

De kosten voor de bus zijn € 20,00 euro voor alle volwassenen (18jr en ouder) en € 15,00 voor kinderen t/m 17 jaar. Hiervoor krijg je de busrit, een mooie gebreide VELO Badminton sjaal, broodjes op de heenweg en een toegangskaartje voor de finale. Daarnaast hebben we als organisatie weer een aantal mooie sfeeracties opgezet voor in de Maaspoort.

We hebben een speciale VELO Badminton sjaal laten maken. Indien je niet met de bus mee gaat is deze sjaal ook los te koop bij de organisatie voor € 7.50. LET OP: Beperkt verkrijgbaar.

Dus KOM NAAR DEN BOSCH, doe allemaal iets groens of roods aan, neem trommels, toeters enz. mee en schreeuw ons cluppie naar die 12e titel.LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!