Velo
 

Onze nieuwe dame in team 1: Dorien Lups

Onze nieuwe dame in team 1: Dorien Lups

Zoals eerder aangekondigd heeft Le Credit Sportif VELO de eerste vijf spelers gecontracteerd voor het nieuwe seizoen. Zij zullen zich de komende dagen één voor één in willekeurige volgorde aan u voorstellen met een eigen stukje. Vandaag het startsignaal voor onze nieuwe dame: Dorien Lups. Dorien vertelt wat over haar zelf:

“Ik ben geboren in Eindhoven, na een jaar naar Maastricht verhuist en daar opgegroeid. Ben nu 22. In Maastricht begonnen met badminton bij BC Rally op mijn 6de. Op mijn 14de ben ik verkast naar Van Zijderveld voor 2 jaar, om daarna 6 seizoenen voor Duinwijck te spelen. Nederlands Jeugd Kampioen geworden U19 in de singel en verschillende keren Nederlands Jeugd Kampioen geworden in de damesdubbel. Ik ben werkzaam als fysiotherapeut en ik woon nu samen met mijn vriend in Heemstede.

Waarom keuze voor VELO: Ik was opzoek naar iets nieuws, een verandering in trainingen, begeleiding en club, opzoek naar nieuwe uitdagingen om mezelf te kunnen blijven ontwikkelen. Ik vind VELO altijd al een goede uitstraling hebben, een team wat goed samenwerkt, zowel de spelers als het begeleidingsteam. Ik kijk er dan ook naar uit om hier deel van uit te mogen maken.

Verwachtingen:
Ik verwacht dat de competitie weer spannend zal worden, dat de topteams aan elkaar gewaagd zullen zijn. Ik hoop natuurlijk dat we gaan meespelen voor de top 3 met het team en dat ik daar een positieve bijdrage aan kan leveren.”

Leuk dat je er bent, Dorien! Heel veel succes en plezier!LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!