Velo
 

Moedig Le Credit Sportif VELO aan in de halve finale tegen DKC

Moedig Le Credit Sportif VELO aan in de halve finale tegen DKC

Aanstaande zondag 24 februari speelt het eerste team van Le Credit Sportif VELO de tweede halve finale tegen DKC. De opdracht is simpel: na de nederlaag in de eerste wedstrijd moet er gewonnen worden van DKC om een beslissende golden game af te dwingen. Het team kan alle support meer dan goed gebruiken dus zorg dat u erbij bent! De wedstrijd start om 15.00 uur in de VELO-hal.

In de eerste wedstrijd bleek DKC een maatje te groot voor VELO. Na een spannende avond stond er een 5-3 overwinning voor het team uit Den Haag op het scorebord. Het verloop van de wedstrijd was echter spannend en na afloop realiseerde het team zich dat een mooie kans om goed van start te gaan in de play offs was gemist. Tegelijkertijd is de overtuiging door deze wedstrijd alleen maar gegroeid dat een overwinning mogelijk is.

De komende dagen gaan de spelers en de staf er alles aan doen om zondag optimaal voorbereid aan de start te verschijnen. Gezamenlijk worden de laatste trainingen afgewerkt en wordt het strijdplan voor zondag besproken. Zondag is de steun van het publiek meer dan welkom. Juist de support van de trouwe VELO-supporters kan het verschil maken. Het team hoopt u daarom te mogen verwelkomen zondag!

Leuk is ook dat komend weekend het Regionaal Jeugd Circuit op VELO wordt afgesloten. Ongeveer 150 spelers en speelsters uit de hele regio nemen het op zaterdag 23 en zondag 24 februari tegen elkaar op. Ook van VELO doen verschillende jeugdige talenten mee. Kom gerust een kijkje nemen komend weekend om de talenten van de toekomst aan het werk te zien!



LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!