Velo
 

Maximale score voor Le Credit Sportif VELO tegen Hoornse BV

Maximale score voor Le Credit Sportif VELO tegen Hoornse BV

Gisterenavond zette de Wateringse ploeg flinke stappen, om hun doelstelling te realiseren.

Met 8-0 werd Hoornse BV verslagen. Le Credit Sportif VELO stak er duidelijk boven uit, terwijl Hoornse BV geplaagd werd door een blessure van Ruben Wijnands.

Hierdoor is plaats drie in de kampioenspoule verstevigd.

De twee dubbelpartijen brachten meteen de eerste 2 winstpunten binnen, door opgave bij de heren en de dames van VELO verlieten het veld met slechts 8 en 10 punten tegen.

Daarna zag het publiek weer drie partijen echte strijd. Alex Vlaar ging in de ME1 tegen Niels Veenstra naar winst in 2 sets via een verlenging in de eerste. Bij VE1 doorliep Dorien Lups eenzelfde patroon tegen haar tegenstander Chloë Mayer.

Rikkert Suijkerland (ME2) op zijn beurt, knokte zich terug in de wedstrijd na verlies van zijn 1e set. Na verandering van zijn spel zette hij Dave Veerman opzij met 21-15 en 21-16.

Vervolgens had Tamara van der Hoeven (VE2) geen moeite met Sanne Roos (winst in 2 sets), ging de GD1 niet door vanwege de blessure bij Wijnands (geen vervanger) en zag men Tamara en Alex zich naar een relatief eenvoudige winst spelen in de GD2.

Vandaag wordt het dubbelweekend voor Le Credit Sportif VELO voortgezet in Haarlem. Daar gaat de wedstrijd tegen Duinwijck om 14.00u van start in DEGIRO-hal. Opnieuw gaat de ploeg met hetzelfde doel de baan op: ruim voorblijven op de nummer 4 in de poule.LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!