Velo
 

Le Credit Sportif VELO verslaat Smashing met grote cijfers

Le Credit Sportif VELO verslaat Smashing met grote cijfers

Door een overtuigende 7-1 overwinning is Le Credit Sportif VELO zo goed als zeker van de eerste plaats in fase 1 van de Eredivisie. Komend weekend, als de laatste speelronde van het eerste deel van de competitie op het programma staat, heeft het team uit Wateringen aan 2 punten genoeg om de eerste plek definitief zeker te stellen. In Amstelveen is Van Zijderveld op zaterdagavond de tegenstander.

Het grote verschil op de ranglijst tussen Smashing en VELO werd direct ook zichtbaar op de baan in zowel het damesdubbel-, als herendubbelspel. Le Credit Sportif VELO pakte een snelle 0-2 voorsprong door beide wedstrijden in twee sets naar zich toe te trekken. Met name Myke Halkema en Dorien Lups behaalden een zeer overtuigende overwinning met 21-14 en 21-9.

In het enkelspel was de strijd een stuk groter. Alleen Dorien Lups slaagde erin om haar tegenstander in twee sets te verslaan. Alex Vlaar versloeg Yannic Smeets in drie sets. Na verlies in de eerste set werd de tweede en derde set overtuigend gewonnen: 17-21, 21-14 en 21-13. Ralph Starren speelde een spannende wedstrijd tegen Luuk van Renswouw. Nadat de eerste twee sets netjes verdeeld waren bleek Luuk met 21-19 net iets sterker. Tamara van der Hoeven had een vergelijkbare, spannende wedstrijd tegen Denise Hall, maar Tamara bleek met 21-18 in de derde set de sterkste.

De gemengddubbels gingen, net als de dames- en herendubbel, met overtuigende cijfers naar VELO waarmee de 7-1 overwinning een feit was. Door dit goede resultaat heeft Le Credit Sportif VELO de koppositie verstevigd. De voorsprong op de nummer twee, AviAir Almere, is inmiddels opgelopen naar 7 punten.

Komende zaterdag staat de laatste wedstrijd van de eerste fase op het programma. Van Zijderveld is dan in Amstelveen de tegenstander van het team uit Wateringen. Om de koppositie definitief veilig te stellen heeft het team uit Wateringen minimaal 2 punten nodig. U bent uiteraard van harte uitgenodigd om de wedstrijd in Amstelveen te bezoeken, het team kan uw support goed gebruiken!

Datum en tijd Zaterdag 3 november, aanvang 18.00 uur

Wedstrijd Van Zijderveld – Le Credit Sportif VELO

Adres Sporthal De Meerkamp – Van der Hooplaan 239, AmstelveenLID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!