Velo
 

Le Credit Sportif VELO opent nieuwe badmintonseizoen tegen AviAir Almere

Le Credit Sportif VELO opent nieuwe badmintonseizoen tegen AviAir Almere

Op zaterdag 8 september gaat de eredivisie badminton van start. Le Credit Sportif VELO neemt het in het openingsweekend op tegen de verliezend finalist van vorig seizoen AviAir Almere. Net als voorgaande jaren worden alle eredivisiewedstrijden in speelronde 1 gelijktijdig op één locatie gespeeld. Dit jaar vindt de kick-off plaats bij het Haagse DKC.

De selectie van Le Credit Sportif VELO is behoorlijk anders dan in het teleurstellend verlopen seizoen 2017/2018. Myke Halkema, Dorien Lups, Jim Middelburg en Alex Vlaar zijn de club uit Wateringen trouw gebleven. Nieuwkomers bij VELO zijn Ralph Starren en Tamara van der Hoeven. Zeker voor Tamara van der Hoeven is het openingsduel speciaal, vorig jaar kwam zij namelijk nog uit voor AviAir Almere. Ook in de technische staf heeft een wijziging plaatsgevonden. Ciraar Slaats is komend seizoen de hoofdtrainer van VELO, hij zal worden geassisteerd door Gricha Camonier die overkomt van DKC.

Net als de afgelopen seizoenen wordt in fase 1 van de competitie door alle teams eenmaal tegen elkaar gespeeld. Na afloop van deze eerste negen wedstrijden wordt de eredivisie gesplitst in een kampioenspoule (nr 1 t/m 5) en promotie-/degradatiepoule (nr 6 t/m 10). In de eerste fase van de competitie is het de ambitie van Le Credit Sportif VELO om de kampioenspoule te behalen.

De wedstrijd tegen AviAir Almere staat altijd garant voor mooie, spannende wedstrijden. Afgelopen seizoen was VELO duidelijk de mindere van het team uit Almere. Het team is er dit jaar alles aangelegen om de competitie goed te starten. Support is daarbij meer dan welkom! Kom daarom zaterdag 8 september naar de kick off van de eredivisie badminton:

Wedstrijd: Le Credit Sportif VELO – AviAir Almere
Datum en tijd: Zaterdag 8 september, aanvang 15.00 uur
Adres: Sporthal Hoge Veld – Panamaplein 30, Den Haag

Het complete speelschema van speelronde 1 is te vinden op www.badminton.nl.LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!