Velo
 

Le Credit Sportif VELO neemt afscheid van Lisa Khoeblal-Malaihollo

Le Credit Sportif VELO neemt afscheid van Lisa Khoeblal-Malaihollo

Op zaterdag 16 september staat de thuiswedstrijd van Le Credit Sportif VELO tegen Van Zijderveld in het teken van het afscheid van Lisa Khoeblal-Malaihollo. Na meer dan tien prachtige seizoenen bij VELO heeft Lisa Khoeblal-Malaihollo een punt achter haar badmintoncarrière gezet.

Lisa debuteerde in 2006 bij het eerste team van badmintonvereniging VELO en kende een vliegende start. Ze behaalde direct in haar eerste jaar het kampioenschap. In de afgelopen tien jaar deed ze dat kunstje in totaal zes keer en zette ze ook nog eens drie keer de beker op haar naam. Ook in Europa zijn mooie resultaten behaald met als hoogtepunt het halen van de finale in de Europa Cup in 2011.
Natuurlijk laat Lisa een gat achter bij Le Credit Sportif VELO: ‘Met het vertrek van Lisa verliest VELO niet alleen een heel goede speelster, maar ook een echte teamspeler. Haar technisch en tactische verzorgde spel, vechtlust en positiviteit gaan we zeker missen’, aldus Rikkert Suijkerland.

De club is Lisa dankbaar voor haar inzet, wenst haar uiteraard alle goeds in toekomst en hoopt Lisa nog met enige regelmaat terug te zien op de club!

U bent van harte uitgenodigd om de wedstrijd Le Credit Sportif VELO – Van Zijderveld en het afscheid van Lisa bij te wonen. De wedstrijd start om 19.00 uur in de VELO-hal (Noordweg 26, Wateringen).LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!