Velo
 

Le Credit Sportif VELO boekt overwinning op BC Amersfoort

Le Credit Sportif VELO boekt overwinning op BC Amersfoort

Zaterdagavond stond de ontmoeting met BC Amersfoort op de planning. Voor VELO was het nodig om een goede overwinning te boeken, om in de race te blijven voor de play-offs. De line up van beide teams was lichtjes aangepast door wat blessures. Coach Rikkert mocht daardoor zich weer voor een avond speler noemen.

Er werd zoals gewoonlijk gestart met de dubbels. Bij de dames hadden Dorien Lups en Myke Halkema moeite om in hun spel te komen tegen Renske Kwakkenbos en Xandra Stelling, maar toen de juiste tactiek was gevonden, wonnen de dames met 21-15 en 21-12.

Bij de heren namen Jim Middelburg en coach/speler Rikkert Suijkerland het op tegen Vincent de Vries en Remco Pots. De heren van VELO haalden met goed spel de overwinning binnen met 21-15 en 21-16. Tussenstand: 2-0 voor VELO.

De singles stonden als volgende op het programma. Ewout Beukers mocht het opnemen tegen Remco Pots. Ewout bleef knokken maar kwam niet echt in zijn eigen spel. Uiteindelijk moest Ewout zijn meerdere erkennen in Remco met 21-12 en 21-19.

Marleen Kuipers kon aan de bak tegen Xandra Stelling. Ondanks het harde werken en goede slagen kon ze niet voorkomen dat Xandra winnend afsloot.

Dorien Lups nam het op tegen Meike Versteeg, het werd een spannende wedstrijd waarbij Dorien er met de winst vandoor ging.

Ondertussen was Rikkert Suijkerland aan zijn wedstrijd begonnen tegen Harald Hiemstra. Rikkert liet maar weer eens zien dat hij nog steeds een leuk balletje kan slaan. Zo pakte Rikkert zijn tweede overwinning van de avond.

Tussenstand: 4-2 voor VELO.

Als laatste werden de gemengd dubbels gespeeld.

Ewout Beukers en Wendy Slaats namen het op tegen Harald Hiemstra en Meike Versteeg. Ewout en Wendy hadden het op het begin lastig maar begonnen steeds sterker te spelen en wonnen uiteindelijk de wedstrijd met 21-17 en 21-17.

Op de baan ernaast waren Jim Middelburg en Myke Halkema de enige 3-setter van de avond aan het uitvechten. Door een versnelling in het tweede deel van de derde set werd uiteindelijk een goede overwinning binnen gehaald.

Eindstand: 6-2 voor VELO.

Allereerst bedankt voor de support van de meegereisde supporters!

Team1 gaat het zondagmiddag 21 januari thuis in Wateringen opnemen tegen koploper BV Almere, dus tot dan!LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!