Velo
 

Gelijkspel Le Credit Sportif VELO tegen koploper Duinwijck

Gelijkspel Le Credit Sportif VELO tegen koploper Duinwijck

Met een 4-4 eindscore heeft de Westlandse equipe het doel voor dit weekend behaald. Met 3 punten de voorsprong gepakt om de derde plaats veiliger te stellen.

Jim Middelburg en Alex Vlaar moesten duidelijk warm lopen om het snelle spel van Ties van der Lecq/Jorrit de Ruiter te keren. Uiteindelijk krijgen ze er meer vat op, dat leverde het eerste punt op.

De dames dubbel Myke Halkema/Dorien Lups merkten niets van een jetlag bij Selena Piek. Zij speelde opnieuw haar wedstrijden tegen Velo, heel steady met Debora Jille. Ze lieten geen game aan onze dames, 21-8, 21-15.

Ewout speelde ME1 een lekkere pot maar was niet opgewassen tegen Jordy Hilbink. En dan Dorien zeg, tegen Akville Stapusaityte in VE1: een heerlijke partij waarin zij bij matchpoint voor haar tegenstander in de 2e game mooi terug kon komen. Verdiende zelfs nog een challenge ( maar dat zit er helaas nog niet in bij badminton). Zij maakte daarop nog wel haar punt maar moest de partij aan Akville laten.

Ralph Starren speelde heel gedegen en geduldig tegen Jerry Natenstedt. Dat leverde na 2 games een tweede punt op. Ondertussen begon Tamara van der Hoeven haar duel in VE2 maar had geen antwoord op de sterkere Debora.

Myke en Jim acteerden op niveau tegen het Duinwijck GD1 duo Stèphanie Pieterz/Jerry en pakten het derde punt.

In GD2 speelden Tamara en Alex een spannende laatste wedstrijd tegen Milou Lugters en Ties. Toeschouwers smulden van sterk spel aan beide kanten. De koppels gingen gelijk op, in 2e game van 17-17 18-18 19-19 20-20 naar 20-22 voor het VELO koppel en door naar de 3e game. Via 8-15 naar 15-21 leverde dat hen ook het vierde punt op.

Voor alle drie de posities bovenaan in de poule kan nog gestreden worden. Wie eindigt op de eerste plaats en wie op de vierde en valt dus af?

Volgende week zaterdag zal in ronde 10 de beslissing vallen. Wees erbij en beleef de actie!

Datum en tijd       Zaterdag 26 januari 2019, aanvang 20.00 uur

Wedstrijd             Le Credit Sportif VELO – AviAir Almere BV

Adres                   VELO hal 2– WateringenLID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!