Velo
 

Dubbelweekend voor Le Credit Sportif VELO met extra’s

Dubbelweekend voor Le Credit Sportif VELO met extra’s

Speelronde 8 en 9 voor Le Credit Sportif VELO worden volgend weekend achter elkaar gespeeld op zaterdag 4 en zondag 5 november op twee verschillende locaties. Getracht zal worden concurrentie op positie 5 in de competitie voorbij te streven.

Tegen Smashing BC staat er een directe confrontatie te wachten op zaterdag 4-11 om 19.00u thuis in de eigen VELO-hal. FZ Forza Amersfoort strijdt op datzelfde moment tegen DKC. Op zondag 5-11 staat de inhaalwedstrijd op de agenda, wel op een andere locatie. VELO kan gebruik maken van de gastvrijheid van BCRS in Spijkenisse. Om 16:00 uur speelt Le Credit Sportif VELO deze wedstrijd tegen BC Victoria in sporthal Maaswijk, het thuishonk van BCRS en Ewout Beukers. Deze wedstrijd gaat uitmaken of en met hoeveel bonuspunten VELO de kampioenspoule in gaat, dus kom natuurlijk VELO team1 allemaal aanmoedigen!

Zaterdagmiddag vindt bij VELO overigens ook nog de players-experience plaats van de @parabadmintonfoundation onder leiding van Ilse van de Burgwal. Van 14.00 uur tot 17.00 uur wordt er weer volop getraind en gespeeld door en voor spelers met een lichamelijke beperking. Inschrijven kan nog steeds, vóór 1 november. Blijf daarna natuurlijk “even hangen” om team 1 in actie te zien!

Zie ook:

https://parabadmintonfoundation.files.wordpress.com/2017/10/a5-flyer-spelersdag-4-11-2017.pdfLID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!