Velo
 

Calvi Network Milano te sterk voor VELO

Calvi Network Milano te sterk voor VELO

Op de Europa Cup in Tours is het 1e team van Van Zundert VELO als tweede in de poule geëindigd na een 3-2 nederlaag tegen de Italiaanse kampioen. In een spannende wedstrijd bleken de Italianen net te sterk. Door deze nederlaag wacht vanavond het Russische Primorye Vladivostok in de kwartfinale.

VELO begon goed tegen Milano door een knappe 2 sets overwinning in het gemengddubbel door Myke Halkema en Jim Middelburg. Met deze overwinning is het Wateringse duo nog steeds het gehele seizoen ongeslagen!

Beide enkelspelen werden vervolgens met duidelijke cijfers verloren door Imke van der Aar en Alex Vlaar. De jonge spelers vochten voor wat zij waard waren, maar de tegenstanders waren uiteindelijk duidelijk een maatje te groot.

Het damesdubbel van Lisa Khoeblal-Malaihollo en Imke van der Aar moest hierna VELO in de race houden door het 2e punt te scoren. De dames begonnen sterk, wonnen de eerste set en namen een voorsprong in de 2e set. Helaas kantelde hierna de wedstrijd. De dames bleven knokken voor ieder punt, maar helaas ging de wedstrijd in 3 sets verloren.

Ondanks dat de nederlaag een feit was zetten Jim Middelburg en Alex Vlaar in de afsluitende herendubbel een sterke wedstrijd neer. De Italiaanse tegenstanders kregen geen enkele kans.

Vanavond om 18.00 uur staat de kwartfinale voor VELO op het programma. Primorye heeft de afgelopen 4 edities van de Europa Cup gewonnen en is in 2016 als 1e geplaatst. Het belooft dus een lastige wedstrijd te worden, maar VELO gaat er alles aan doen om de Russen te verslaan. LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!