Velo
 

Overwinning voor Le Credit Sportif VELO tegen TFS Barendrecht

Overwinning voor Le Credit Sportif VELO tegen TFS Barendrecht

Op zaterdag 21 oktober stond de uitwedstrijd tegen Barendrecht op het schema. Het doel was een ruime overwinning, maar hier stak Barendrecht een stokje voor. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 5-3 overwinning voor Le Credit Sportif VELO.

Ook deze week zag de opstelling er anders uit vanwege de blessure van Jim. Overigens was Jim natuurlijk wel van de partij voor de nodige aanmoediging. Alex en Ewout mochten het opnemen in de herendubbel tegen Ruben Kweekel en Tom Blinde. Nadat de eerste 2 sets werden verdeeld, sleepten de heren van VELO de 3de set binnen. Ook bij de dames stond er een ander koppel in de vorm van Myke en Marleen. De dames hadden in de 1ste set een mooie comeback waardoor deze set werd gewonnen door VELO, helaas werd de 2de set nipt verloren en konden ze hun vorm in de 3de set niet herpakken. Tussenstand 1-1.

Daarna was het de beurt aan Dorien om weer een voorsprong voor Velo op het bord te zetten. Dorien speelde tegen het talent Jaymie Laurens. Deze wedstrijd ging met duidelijke cijfers naar VELO. Alex mocht aantreden tegen oud VELOspeler Ruud Nagel, voor het publiek een leuke wedstrijd. Alex hield zich goed aan zijn opdracht en ook hier ging de winst met duidelijke cijfers naar Velo. Tussenstand 1-3.

Rowan speelde een goede wedstrijd tegen Tom Blinde. Rowan maakte weinig eigen fouten en haalde zo zijn partij binnen in 2 games. Op de baan ernaast was Marleen aan het knokken maar kon niet voorkomen dat de winst ging naar haar tegenstander. Tussenstand 2-4.

Met de mixen moest de winst voor Velo worden binnengehaald. Rowan en Myke hadden vanaf het begin de juiste tactiek te pakken en gaven de wedstrijd ook niet meer uit handen. Ewout en Dorien konden daarentegen hun beste vorm niet vinden, wat uiteindelijk resulteerde in een verloren 3-setter. Eindstand Barendrecht – Le Credit Sportif Velo: 3-5.

We willen de meegereisde supporters van Le Credit Sportif VELO bedanken voor de steun en het aanmoedigen.

Zaterdag 28 oktober om 19:00 uur staat de uitwedstrijd in Haarlem tegen BC Duinwijck – Le Credit Sportif VELO op de planning.LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!