Velo
 

Team 7, team 5 en team 4 zijn kampioen

Team 7, team 5 en team 4 zijn kampioen

Alle wedstrijden van de competitie zijn voorbij. Ook het eerste team van VELO Badminton is klaar in de badminton eredivisie. Het competitieseizoen heeft echter een paar mooie resultaten opgeleverd, want maar liefst drie teams zijn kampioen geworden: team 7, team 5 en team 4.

Team 7 is kampioen geworden in de vijfde divisie. Aan het begin van het seizoen was het nog zoeken naar genoeg dames voor het team en toen dit eenmaal geregeld was, stond het team als een huis. De heren José Egbreghts, Mees Janssen en Luuk Olsthoorn hebben zich elke wedstrijd ingezet voor de punten en ook de dames Diana Dat, Heidi de Graaf, Marjon Kooke, Emma Lörtzer, Michelle Middelburg en Elke Nijsse waren lucratief. Met 11 punten verschil werden zij kampioen in hun poule.

In de vierde divisie is team 5 kampioen geworden. De verwachtingen waren aan het begin van het seizoen hoog vanwege de vele ervaring in dit team en dit hebben de spelers waar gemaakt. De fitte dames Jentel Molenkamp en Melissa van Tusschenbroek mochten iedere competitiewedstrijd drie wedstrijden spelen en dat deden ze met verve. De heren René Bal, Franklin Telwin en Steven van Zanten hadden het wat makkelijker met twee wedstrijden, maar ze lieten zien de terechte kampioenen te zijn van deze poule. Al voor de laatste wedstrijd waren zij kampioen.

En last but not least: team 4 is kampioen geworden in de derde divisie. Na een ongelukkige start van de competitie door een blessure voor Jim Molenkmap, krabbelde het team met vervanger Wouter Ris op en ging het steeds beter presteren. Met spanning tot zelfs na de laatste competitiewedstrijd wachtten zij op de uitslag van de concurrent. Met maar liefst twee punten verschil met de concurrent zijn Suzanne Slaats, Suzanne Straaijer, Kimberly Vierling, Mauro Kepel, Rinse Luidinga, Jim Molenkamp en Wouter Ris kampioen geworden in de derde divisie.

PHOTO-2019-02-24-21-47-02.jpg

Staand van l. naar r.: Rinse Luidinga, José Egbreghts, Mees Janssen, Jim Molenkamp, Wouter Ris, René Bal, Suzanne Slaats, Kimberly Vierling en Mauro Kepel. Zittend van l. naar r.: Diana Dat, Marjon Kooke en Suzanne Straaijer.LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!