Velo
 

Inschrijven regiocompetitie 2017-2018

Inschrijven regiocompetitie 2017-2018

Wil je volgend seizoen meedoen aan de senioren competitie die loopt van september 2017 tot en met januari 2018? Geef je dan snel op. Eind april moeten opgeven met hoeveel teams we de competitie ingaan.

We gaan er vanuit dat de meeste regioteams (vanaf team 10, en inclusief de herenteams) in dezelfde samenstelling zullen blijven. Indien je hier verandering in wilt zien, kun je dat kenbaar maken aan de competitieleider. Mocht je willen stoppen met competitie geef dat dan ook tijdig door.

Jeugdspelers, nieuwkomers en recreanten die graag de regiocompetitie willen proberen kunnen zich opgeven bij ondergetekenden. Je kunt je individueel opgeven maar ook als team. Ook willen we een beroep doen aan oudere jeugdspelers die de uitdaging willen aangaan om in deze mooie competitie hun debuut te willen maken. Voor de recreanten (die ook het enkelspel willen spelen) is enige seizoenen terug de 7e klasse ingesteld. In de regiovergadering is afgesproken dat géén hele jeugdteams zullen laten spelen, omdat dit beter aansluit bij andere teams die wel volledig uit volwassenen bestaat.

Ook voor de (oudere) jeugdspelers kan de regiocompetitie een mooie opstap zijn. Dat kan bijvoorbeeld met 1 of 2 jeugdspelers in een team met seniorleden, zodat je het een en ander opsteekt van spelers met meer competitie-ervaring.

De thuiswedstrijden van de teams zijn gewoonlijk op zaterdagmiddag. Als uitwijkmogelijkheid hebben we op de vrijdag ruimte voor een beperkt aantal teams. Als er bepaalde wensen zijn over de speeldagen, geef dat dan door. Daar wordt dan zoveel mogelijk rekening mee gehouden.

Van de spelers en teams waar we geen reactie van krijgen, gaan we uit dat die volledig doorgaan.

Geef je op of meld je af voor zondag 20 april 2017 aanstaande bij Aico van Gent (aicovangent@casema.nl ) of Koos Batist (ledenadministratie@velo-badminton.nl).LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!