Velo
 

Recreatie

Recreatief badmintonnen

 

Wil jij recreatief badmintonnen? Het is bij VELO Badminton mogelijk om vrij te badmintonnen door de aanschaf van een strippenkaart.

Strippenkaart aanschaffen

Het is bij VELO Badminton mogelijk om te spelen door middel van de aanschaf van een strippenkaart. Er is een strippenkaart voor 5x spelen, en er is een strippenkaart voor 10x spelen.

 

Per seizoen kunnen maximaal 10 strippen per persoon worden aangekocht. De strippen zijn gebonden aan één seizoen. Er kunnen meerdere personen gebruik maken van één strippenkaart.

 

Een strippenkaart van 5x spelen kost € 30,-
Een strippenkaart van 10x spelen kost € 55,-

 

De strippenkaart kan worden aangeschaft door een e-mail te sturen naar strippenkaart@velo-badminton.nl of door onderstaand formulier in te vullen. Na de aankoop van de strippenkaart wordt de strippenkaart per e-mail toegezonden aan de gebruiker. De strippenkaart kan worden uitgeprint voor de eigen administratie.

 

  5x spelen (€35,-):

  10x spelen (€60,-):

  Uitleg strippenkaart

  Één keer spelen betekent dat er één strip in mindering wordt gebracht op het saldo. Het saldo strippen wordt digitaal bijgehouden. Elke keer dat er gespeeld wordt, dient vooraf een e-mail door de koper te worden verzonden naar strippenkaart@velo-badminton.nl met onderwerp-vermelding: Gebruik strippenkaart. In de email aangeven wie het betreft, en om welke datum het gaat.

   

  Indien het digitaal bijhouden van het gebruik niet mogelijk is, kan in onderling overleg een andere oplossing worden besproken.

  Tijden recreatief badminton

  Een strippenkaart geeft de mogelijkheid om te spelen op de ochtenden en avonden van de recreanten. Deze zijn op de volgende dagen en tijden:

  –    Dinsdagochtend van 09.00 tot 11.30 uur
  –    Woensdagavond van 19.30 tot 22.00 uur
  –    Donderdagochtend van 09.00 tot 11.30 uur
  –    Vrijdagavond van 20.30 tot 23.00 uur

  Meer weten over VELO badminton?
  Bekijk hier het informatieboekje.

  LID WORDEN

  Spreekt VELO Badminton je aan?
  Je kunt het hele jaar door lid worden!