Velo
 

Felicitaties voor team 12: kampioen!

Felicitaties voor team 12: kampioen!

Zaterdag 28 januari is team 12 kampioen geworden in de zevende klasse regiocompetitie. Het was de laatste wedstrijd. Vooraf was al duidelijk dat het team het kampioenschap bijna niet meer kon ontgaan. Zij stonden 7, respectievelijk 8 punten voor op de nummers 2, en 3 met nog één wedstrijd te spelen. De verschillen zijn zo gebleven. De drie bovenste teams in de competitie hebben alle drie hun laatste wedstrijd met 5-3 gewonnen. Geeft ook aan dat er weinig niveau verschil is tussen de teams onderling in deze competitie. Jammer dat op deze heugelijke dag het teamlid Lars Spaans er niet bij kon zijn, omdat hij zaterdag op weg was naar zijn wintersportbestemming.

Het team is vorig seizoen samengesteld uit twee ervaren recreanten en vier jeugdspelers om in de 7e klasse regiocompetitie te gaan spelen. Handig voor het vervoer, en overdracht van ervaring. Gezellig jong en oud bij elkaar. Het team bestaat uit; zie foto v.l.n.r.: Kim Schoenmakers, Kim Provily, Sandra Caron, Aad de Kok, Mick de Raaf en Lars Spaans (inzet).

Vorig seizoen was het resultaat mager. Het team eindigde vorig seizoen op een 6e plaats. Maar door goede training en opgedane ervaring, ging het dit seizoen behoorlijk anders. De jeugdspelers zijn flink gegroeid m.b.t. hun niveau. Tien van de twaalf wedstrijden zijn gewonnen. Fijn dat VELO team 12 het kampioenschap heeft weten te behalen.

Namens het team: bedankt voor de bloemen.LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!