Velo
 

Le Credit Sportif VELO;6;Roosterse BC;2;uit;Goede overwinning in Limburg voor Le Credit Sportif VELO

Le Credit Sportif VELO;6;Roosterse BC;2;uit;Goede overwinning in Limburg voor Le Credit Sportif VELO

Het eerste team van Le Credit Sportif VELO heeft zaterdagavond een knappe 6-2 overwinning behaald tegen Roosterse BC. Na de nederlaag tegen de Limburgers in het eerste deel van de competitie was het team erop gebrand om dit keer de punten mee naar Wateringen te nemen. Het team is hierin glansrijk geslaagd en heeft daarmee afstand genomen van Roosterse BC op de ranglijst.

Jim Middelburg trad in het herendubbel aan met de talentvolle Dion Rovers. De oud-speler van Roosterse BC speelt het hele jaar al sterk en samen met Jim werd ook in deze wedstrijd het eerste punt overtuigend binnen geslagen. De damesdubbel van Myke Halkema en Milou Lugters was een spannende strijd die uiteindelijk in de derde game in het voordeel van VELO werd beslist.

De enkelspelen werden dit keer netjes verdeeld. Simone Hermsen en Dion Rovers moesten hun meerdere erkennen in de tegenstander, maar Ruben Kweekel en Fredrika Lagerstedt wonnen beiden hun wedstrijd. Fredrika Lagerstedt nam het in deze wedstrijd op tegen oud VELO-speelster Dorien Lups. De eerste set was duidelijk voor VELO, maar in de tweede set was de strijd hevig. Uiteindelijk trok Fredrika in de verlenging met 23-25 aan het langste eind. De tussenstand kwam hiermee op 2-4 voor VELO.

In de afsluitende gemengddubbels is VELO het hele seizoen al sterk. Ruben Kweekel en Myke Halkema hadden geen problemen met de tegenstander en wonnen overtuigend. Milou Lugters en Jim Middelburg moesten toestaan dat de tweede set verloren ging, maar zowel set 1 als set 3 gingen met duidelijke cijfers naar VELO. Daarmee is de eindstand 2-6 in het voordeel van Le Credit Sportif VELO.

VELO staat op de 2e plaats in de handhavingspoule. BC Amersfoort heeft een voorsprong van twee punten.

Komend weekend neemt VELO het op zondagmiddag in de eigen VELO-hal op tegen de nummer laatst AMOR GS BC. Uiteraard gaat het team alles op alles zetten om de achterstand op Amersfoort goed te maken. Alle support is daarbij van harte welkom.

Wedstrijd                    Le Credit Sportif VELO – AMOR GS BC

Datum en tijd              Zondag 19 januari, aanvang 14.00 uur

Adres                          VELO-hal – Noordweg 26, Wateringen

Foto’s zijn gemaakt door sportshoots.nl.LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!