Velo
 

Le Credit Sportif VELO;3;DKC;5;uit; Halve finale strijd los gebarsten

Le Credit Sportif VELO;3;DKC;5;uit; Halve finale strijd los gebarsten

Le Credit Sportif VELO streed gisterenavond in de eerste van de twee wedstrijden van de play-offs uit tegen DKC. Een gelijkspel hing in de lucht, echter het werd 5-3 voor de Haagse combinatie. Doelstelling vooraf was 4 punten halen, daarmee hadden de Westlanders een goede uitgangspositie gehad voor de return. Helaas is het bij drie punten gebleven.

Het onderlinge treffen zat vol spanning. Goede wedstrijden wisselden zich af met een aantal mindere. De twee wedstrijden in de GD’s konden nog voor een gelijkspel zorgen bij de niet verwachtte achterstand van 4-2. De mix van Myke Halkema / Jim Middelburg tegen Daisy Bommeleyn was echt schitterend. Met volle overtuiging en goed spel knokten zij zich uiteindelijk naar de winst in 3 games. Tamara van der Hoeven en Alex Vlaar speelden de eerste 2 games ook goed. Helaas misten ze een gamepoint in game 1. Die ging naar het duo Alyssa Tirtosentono / Michiel Kruijt. De 2e game pakte VELO wel, maar in game 3 was de start heel matig. Ze kwamen de grote achterstand niet meer te boven.

De teleurstelling van het nipte verlies is groot. Bij de spelers overheerste het gevoel dat ze de kans op minimaal een gelijkspel hebben laten liggen en dat is pijnlijk. Zeker ook omdat de uitgangspositie voor de return nu heel lastig is. Er zal thuis gewonnen moeten worden en dan daarna nog de beslissende golden game spelen. Tegelijkertijd heeft Le Credit Sportif VELO gisteren laten zien dat het er wel in zit. Daar gaan ze de komende twee weken mee aan de slag om te zorgen dat ze straks helemaal klaar zijn voor de return in de Wateringse hal.

Wanneer: 24 februari 2019

Hoe laat: 15.00u

Waar: VELO Hal Noordweg, WateringenLID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!