Velo
 

Le Credit Sportif VELO;3;BC Amersfoort;5;uit;Teleurstellend slot van een teleurstellend seizoen voor Le Credit Sportif VELO

Le Credit Sportif VELO;3;BC Amersfoort;5;uit;Teleurstellend slot van een teleurstellend seizoen voor Le Credit Sportif VELO

Gisterenavond was Le Credit Sportif VELO in de wedstrijd tegen FZ Forza Amersfoort niet bij machte om in de slotwedstrijd nog een laatste positieve draai te geven aan het seizoen. De badmintonners van het eerste team uit Wateringen verloren helaas met 5-3. Zoals al het hele jaar waren ze sterk in de dubbels en kwetsbaar in de singels. Hiermee eindigt Le Credit Sportif VELO op de zevende plaats in de Eredivisie.

Zowel de herendubbel- als de damesdubbel-partij werd in drie games én met verlenging gespeeld. Spannend was het. Waar Jim en Russell het door de vingers glipte, slaagden de dames er wel in om de winst te pakken. Het duo Myke en Milou liet zich wederom van hun sterke kant zien.

In de enkelspelen waren de tegenstanders duidelijk de betere. Frederika speelde nog wel drie games. Ze won knap de tweede in de verlenging. In de laatste thuiswedstrijd won ze nog van haar tegenstander Meike Versteeg, nu echter leverde ze ook de derde game in. De stand werd toen 5-1 voor de thuisclub en de wedstrijd was daarmee beslist.

VELO wist wel nog eenvoudig de beide gemengddubbelpartijen binnen te halen, dat verbaasde eigenlijk niemand, daar controleerden de Westlanders als vanouds.

Le Credit Sportif VELO zal alles op alles zetten om te behouden wat goed ging en aan te scherpen waar nodig is.

Foto’s zijn gemaakt door sportshoots.nl.LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!