Velo
 

MWV 2018-2019 VIII

MWV 2018-2019 VIII

Beste badmintonlovers,

In het land waar badminton minstens zo belangrijk is als voetbal doe ik jullie deze editie toe van de MWV. Ik heb gisteren samen met een neef mogen badmintonnen en dat is echt genieten. Iedereen, van jong tot oud, van dik tot dun, van klein tot lang, weet hoe een racket correct vast te houden en een smash te retourneren. Mooi om te zien hoe fanatiek men is, partijen gaan vaak gepaard met weddenschappen. Ze hebben allemaal de droom om ergens anders, bijvoorbeeld Nederland, hun sport te kunnen beoefenen. Hebben wij even geluk dat wij dat al doen dan…

Toppers van de week:
Rene Bal, Mauro Kepel, Rinse Luidinga, Tim van Nieuwkerk, Tomas Spanbroek, Wouter Ris, Steven van Zanten, Jentel Molenkamp, Melissa van Tusschenbroek, Kimberly Vierling

Team 1
Geen wedstrijd afgelopen weekend

Team 2
Dit team gaat gewoon door waar het gebleven is. De returnwedstrijd, de eerste van de tweede helft, tegen Amersfoort is ook gewonnen. Tim heeft het bijzonder goed gedaan door al zijn partijen winnend af te sluiten.

Team 3
Jaja, als dit een teken is voor de tweede helft dan is er perspectief. Het team heeft eindelijk zichzelf kunnen belonen door winst eruit te slepen. Mila is goed teruggekomen uit Zuid-Oost Azie. Tomas is goed teruggekomen uit het West Land. Ewout is goed teruggekomen uit Spijk Kenisse, helaas dat Marco zo’n goede speler is.

Team 4
Bijna foutloos gebleven. Dit team gaat goed, dus let je op andere zaken. Het team zal tevreden zijn met een nieuwe, dikke overwinning. De mannen bleven samen met Kimberly foutloos. Helaas liep het team in de damesdubbel een deukje op. Desalniettemin staat het team bovenaan.

Team 5
Zonder Franklin presteert het team gewoonweg beter. Delft wordt met maar liefst 8-0 opzij gezet. Casper is uitstekend ingevallen. De rest van het team doet goede zaken en doen het ietsje beter dan DKC.

Team 6
Het team moest vrijdag al spelen, en helaas is dit niet goed uitgepakt. Casper en Eline deden goede zaken in de singel. De rest moest gegeven worden aan de tegenstander waardoor hetzelfde resultaat werd geboekt als de thuiswedstrijd.

Het is enorm lastig om een top 10 te kunnen weergeven op dit moment. Die houden jullie van mij tegoed.

Succes en train ze deze week!
fjt

Disclaimer: dit is de persoonlijke mening van Franklin TelwinLID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!