Velo
 

MWV 2017-2018 IV

MWV 2017-2018 IV

Beste spelers,

Dit weekend was er één om snel te vergeten. Het is geen enkel team gelukt om een overwinning te behalen, wat voor ons betekent dat we goed moeten blijven trainen. Houd hoop dat er een piek komt na een dal. Extra belangrijk om deze week aanwezig te zijn op de trainingen en samen te werken aan de mindere punten. Probeer elkaar te helpen, blijf met elkaar praten en ga gewoon lekker ballen!

Topper van de week:

Wendy Slaats

 

Team 1

Dat Almere sterk is wisten we wel. Helaas waren ze een stuk sterker en zorgde het voor een grote uitslag op het scorebord. De avond begon met spannende dubbels, waarbij het dubbeltje net fout viel voor de heren en net goed viel voor de dames. Na een driesetter van Marleen tegen Manon ging het hard. Tegenvaller is dat Alex uit moest vallen met een blessure.

 

Team 2

Zonder kopman Rikkert reisde het team af naar Barendrecht. Rikkert werd in het begin niet gemist, want beide dubbels werden gewonnen. De singels gingen echter veelal naar Barendrecht, hoewel Tim het talent Lars goed van zich af kon houden. De mixen werden gelijk verdeeld, waardoor een gelijkstand het resultaat was. Wendy hield zich goed staande en was de enige van de hele selectie die een perfecte score kon halen.

 

Team 3

Mila’s corner: “Deze druiven smaken naar prei, oh nee ik bedoel dat andere ronde, oh jaa Bieslook” Enigszins geflatteerd, want bij de singels kon het verlies nog worden beperkt. Tomas laat zien momenteel zich goed te voelen in de singel en won deze. Joey en Mila moesten hun meerdere erkennen middels driesetters. Helaas viel alles niet goed en werd een groot verlies geleden.

 

Team 4

Vlak voor Wouters’ reis ging het team naar Duinwijck toe en beleefde het een avond om snel te vergeten. Ten eerste moest het zijn wedstrijden op één baan afwerken en werd er meteen afgetrapt met twee lange partijen. Daarna lukte het niet om een wedstrijd in winst om te zetten, Suzanne was nog zeer dichtbij maar kwam net te kort in haar singel. Fijne vakantie Wouter, kom fit terug!

 

Team 5

Ervaring kon het team niet helpen, Steven en Rob moesten aantreden maar konden helaas geen punten winnen. Lianne speelde een sterke singel, en kon haar avond nog mooier maken. Haar dubbel met Marjolein was een zeer spannende partij, maar ging na twee verlengingen helaas verloren. Dennis kon het harde werken bijna belonen, maar kwam ook net iets te kort in zijn singel.

 

Team 6

De trend volgend van de rest van de teams leidde team 6 ook een stevig verlies. Terry en Jentel speelden goed in hun singel en wonnen. Casper speelde nog een prima singel en de dames waren zeer dichtbij om hun dubbel te winnen. Aanknopingspunten genoeg om revanche te nemen tegen Delft in de thuiswedstrijd.

 

De spelregels: de ranking wordt gemaakt op basis van de cijfers van badmintonnederland.toernooi.nl. Het zijn puur de gewonnen wedstrijden gedeeld door het totaal aantal gespeelde wedstrijden. Geen onderscheid in invalwedstrijden, onderdelen of aantal wedstrijden. Het is ook puur voor de lol en puur als motivatie! Voor de uiteindelijk eindstand wordt natuurlijk rekening gehouden met het aantal wedstrijden wat je speelt. Wat hier wordt getoond is de top 10.

 

Heren Percentage
1 Suijkerland, Rikkert 86%
2 Middelburg, Jim 63%
3 Vlaar, Alex 63%
4 Telwin, Franklin 58%
5 Nieuwkerk, Tim van 57%
6 Muns, Joey 50%
7 Spanbroek, Tomas 50%
8 Nieuwkerk, Rick van 50%
9 Jager, Casper 33%
10 Janssen, Terry 33%

 

Dames Percentage
1 Slaats, Wendy 89%
2 Halkema, Myke 88%
3 Lups, Dorien 86%
4 Zwinkels, Susanne 73%
5 Doeland, Marjolein 57%
6 Willemsen, Marit 50%
7 Molenkamp, Jentel 43%
8 Zanden, Lianne van der 43%
9 Daal, Mireille van 40%
10 Diemel, Veda 25%

 

Robbie-3-setter-award

Spelers Percentage
1 Straaijer, Suzanne 75,0%
2 Zanten, Steven van 75,0%
3 Slaats, Suzanne 66,7%
4 Doeland, Marjolein 57,1%
5 Molenkamp, Jentel 57,1%
6 Zwinkels, Susanne 54,5%
7 Molenkamp, Jim 50,0%
8 Ris, Wouter 50,0%
9 Scheurkogel, Rowan 50,0%
10 Theunissen, Rob 50,0%

 

Wedstrijdschema 7 en 8 oktober 2017

Team 1 speelt zondag 8 oktober om 14.30u thuis tegen Amersfoort

Team 2 speelt zaterdag 7 oktober om 14.30u thuis tegen Smashing en zondag 8 oktober om 13.00u uit tegen Duinwijck

Team 3 speelt zaterdag 7 oktober om 14.00u uit tegen Duinwijck en zondag 8 oktober om 14.30u thuis tegen Ulftse

Team 4 speelt zaterdag 7 oktober om 14u thuis tegen Iduna

Team 5 speelt zaterdag 7 oktober om 14u thuis tegen Invictus

Team 6 speelt dit weekend niet

 

Enorm veel succes deze week!

fjt

Disclaimer: dit is de persoonlijke mening van Franklin Telwin

 

 LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!