Velo
 

MWV 2017-2018 I

MWV 2017-2018 I

Beste spelers,

Het is maandag 11 september 2017 en afgelopen weekend was speelronde nummer één van de Ere- en eerste divisie. Dat betekent dat de rackets uit het vet zijn, maar ook dat MWV weer gaat beginnen. Team 1 beleefde iets unieks, team 2 mocht thuis spelen tegen Amersfoort en team 3 ging naar Barendrecht. Groots werd wederom de start van de Eredivisie aangepakt door een heuse kick-off in Almere. Alle Eredivisieteams bij elkaar onder één dak, zodat publiek en media daar het hoogste nationale niveau konden aanschouwen. Ik neem aan dat iedereen van dit spektakel heeft mogen genieten op de televisie, zondagavond met een bordje op schoot zo voor de buis. Het is geen schande als je het gemist hebt, je kan tenslotte niet iets missen wat er niet is. Zoals je het ontbreken van de regerend landskampioen dus niet gemist kan hebben. De tegenstander van Le Credit Sportif VELO (LCSV) heeft zich zaterdagochtend afgemeld. Ik kan hier veel over zeggen en schrijven, maar waar ik erg benieuwd naar ben is hoe de bond hier mee om zal gaan. Ik heb zelf een bepaalde logische oplossing in mijn hoofd, ik heb echter ook allerlei semi- en onlogische oplossingen in mijn hoofd. Aangezien de zaak nog loopt zal ik hier niet verder over uitweiden, maar ik ben nieuwsgierig met welke oplossing de bond komt zodat alleen de juiste partijen worden benadeeld. To be continued…

Toppers van de week:

Rikkert Suijkerland en Susanne Zwinkels

 

Team 1

Zoals toernooi.nl zo poëtisch kan omschrijven: Wedstrijd niet gespeeld.

 

Team 2

Het tweede van LCSV mocht in een thuiswedstrijd de competitie starten tegen Amersfoort. Ondanks het ontbreken van andere LCSV teams was het toch sfeervol door de aanwezige supporters (dank allemaal). De dubbels werden eerlijk verdeeld, de enkels werden eerlijk verdeeld, en als ook de gemengd dubbels eerlijk worden verdeeld staat er een 4-4 op het scorebord. Rikkert kon door de afgelaste wedstrijd van team 1 gewoon meespelen en heeft zijn waarde meteen bewezen. Susanne heeft tijdens haar basisdebuut in de eerste divisie geschitterd door zowel de dubbel als enkel te winnen.

 

Team 3

Onder leiding van Joey ging team 3 zaterdagavond naar Barendrecht waarbij het team kansen had om punten te pakken. De dubbels gingen beiden verloren, de heren speelden allebei een driesetter en moesten echt hard werken voor de punten maar konden de stand weer gelijktrekken. Mila kon voor een voorsprong zorgen, maar moest na een lange driesetter haar meerdere erkennen in Romy. Mauro en Veda waren dichtbij om de eerste set te pakken tegen de ervaren Jeanette van de Werff, maar konden daarna niet meer het juiste spel laten zien. Zodoende zijn zij gestart met een 2-6 verlies.

 

De tussenstand van meest waardevolle speler wordt pas vanaf volgend weekend getoond, aangezien dan pas iedereen gespeeld heeft.

 

Wedstrijdschema 16-17 september 2017:
Team 1 speelt zaterdag thuis om 19u tegen Van Zijderveld
Team 2 speelt zondag uit om 14.30u tegen Amor
Team 3 speelt zaterdag thuis om 14.30u tegen Amersfoort
Team 4 speelt zaterdag uit om 14u tegen DKC
Team 5 speelt zaterdag thuis om 14.30u tegen Limes
Team 6 speelt zaterdag thuis om 14u tegen Conquesto

Train ze allemaal, zet hem op voor de eerste wedstrijd!

fjt

Disclaimer; dit is de persoonlijke mening van Franklin Telwin
 LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!