Velo
 

MWV 2016-2017 III

MWV 2016-2017 III

Beste VELO maten,

Toen Rob en ik gisteren de hal van Duinwijck verlieten stond meneer van der Aar in de stromende regen de auto in te laden. Gaan we een paar momentjes terug dan zag je mevrouw van der Aar gezellig meekletsen bij het nadrinken van de teams. Gaan we weer een momentje terug dan zag je Bregje van der Aar op de tribune supporten. Een momentje terug zat Imke van der Aar de scores om te draaien bij een partij. En tot slot werden we als team door Wessel van der Aar verwelkomd in de hal. Je ontkomt er niet aan, de familie is aanwezig. En stiekem was dat natuurlijk bij binnenkomst van Haarlem al te merken…ik herhaal die zin… en stiekem was dat natuurlijk bij binnenkomst van hAARlem al te merken. Zelfs de Yoghurt b(A)ARn in het centrum is onvermijdelijk. Families spelen binnen het badminton een belangrijke rol, wellicht waren we hier getuige van de start van een nieuwe dynastie na het van Dooremalen tijdperk, het Wijers imperium en het Veenstra ijstijd. Een badmintongek gezin die fanatiek is, bewonderenswaardig om de toewijding te aanschouwen. Zouden ze hun tentakels binnen VELO al hebben doen laten gelden in de persoon van alex vlAAR en cirAAR????

De toppers van het afgelopen weekend met een 100% score: Ewout Beukers, Rinse Luidinga, Jim Middelburg, Jim Molenkamp, Rowan Scheurkogel, Rikkert Suijkerland, Alex Vlaar, Imke van der Aar, Myke Halkema, Lisa Khoeblal-Malaihollo, Kimberly Vierling, Lianne van der Zanden en Susanne Zwinkels.

Team 1

Stel je nou eens voor dat je 4u moet reizen om vervolgens binnen 2u he-le-maal klaar te zijn. Dan ben je wellicht niet bang voor Pang, maar misschien wel een pechvogel tegen Scheurkogel. Ik ga hier geen woorden aan vuil maken. Het team heeft 7-1 gewonnen, door naar volgende week.

Team 2

De terugkeer van Rikkert. Drie invallers hebben het geprobeerd, maar toen besloot Rik het toch maar zelf te doen. Dit deed hij uitstekend, hij nam het team op sleeptouw en zo werd winst behaald tegen Slotermeer. Marleen zou genoemd worden als 100% topper, ware het niet ze helaas had verloren als invaller in team 1. In haar eigen team bleef ze foutloos, hoewel ze het niet gratis kreeg en er elke keer een 3e set aan te pas kwam.

Team 3

Ik kreeg van zijn teamgenoot te horen dat Tim zijn optreden tegen Amersfoort enorm kon belonen door de mix te winnen. Hij had het namelijk verdiend door zijn sterk spel de hele dag. Kijkend naar de resultaten kan Joey zelf ook wel genoemd worden. De heren hebben moeten bikkelen, maar zodoende wel een gelijkspel kunnen bewerkstelligen.

Team 4

Alleen Lianne heeft baat bij een yoghurt voor de wedstrijd. Zowel in de dubbel als de singel had ze 1 set nodig om even lekker weg te dromen, om daarna beide partijen met winst af te sluiten. Wouter Ris wilde al wat schoteltjes melk naast de baan leggen tijdens de singel, want de kittige kittens waren lekker kittig tegen elkaar.

Team 5

Dit is duidelijk niet het weekend van Slotermeer, want ook het vijfde team heeft met 7-1 gewonnen. Alleen Dennis was zo sociaal om een puntje te gunnen. De dames trokken hun goede vorm door en lieten weinig heel van hun tegenstanders. Ik wil toch even stilstaan bij één speler van Slotermeer, omdat het zo’n sympathieke speler is: CockLongTrong

Team 6

Helaas liep het iets minder bij het team. De dames hebben de singels nog wel kunnen winnen, beide in 3 sets. Verliefde mannen stijgen boven zichzelf uit, helaas heeft Jurrian toch zijn meerdere moeten kennen in Laurens Janmaat. Toch is er niks aan de hand en blijven ze veilig in de middenmoot.

Hierbij de spelregels: de ranking wordt gemaakt op basis van de cijfers van badmintonnederland.toernooi.nl. Het zijn puur de gewonnen wedstrijden gedeeld door het totaal aantal gespeelde wedstrijden. Geen onderscheid in invalwedstrijden, onderdelen of aantal wedstrijden. Het is ook puur voor de lol en puur als motivatie! Voor de uiteindelijk eindstand wordt natuurlijk rekening gehouden met het aantal wedstrijden wat je speelt. Wat hier wordt getoond is de top 10.

Heren Percentage
1 Middelburg, Jim 100%
2 Suijkerland, Rikkert 100%
3 Vlaar, Alex 80%
4 Scheurkogel, Rowan 71%
5 Beukers, Ewout 67%
6 Eversdijk, Remco 50%
7 Luidinga, Rinse 50%
8 Muns, Joey 46%
9 Nieuwkerk, Tim van 42%
10 Molenkamp, Jim 40%
Dames Percentage
1 Halkema, Myke 100%
2 Aar, Imke van der 89%
3 Vierling, Kimberly 89%
4 Khoeblal-Malaihollo, Lisa 78%
5 Vijverberg, Joriene 67%
6 Zwinkels, Susanne 67%
7 Kuipers, Marleen 55%
8 Doeland, Marjolein 50%
9 Willemsen, Marit 50%
10 Zanden, Lianne vd 50%
Robbie-3-setter-award
Spelers Percentage
1 Suijkerland, Rikkert 100,0%
2 Nieuwkerk, Tim van 66,7%
3 Diemel, Mila 63,6%
4 Muns, Joey 54,5%
5 Doeland, Marjolein 50,0%
6 Ris, Wouter 50,0%
7 Romen, Ko 50,0%
8 Willemsen, Marit 50,0%
9 Slaats, Wendy 45,5%
10 Romen, Els 44,4%

 

Volgende week:

Team 1 speelt zondag 9 oktober uit tegen DKC BC 1

Team 2 speelt zaterdag 8 oktober thuis tegen Amersfoort 3 en zondag 9 oktober uit tegen AMOR GS BC 1

Team 3 speelt zaterdag 8 oktober uit tegen Smashing BC 2 en zondag 9 oktober thuis tegen BECA 2000 1

Team 4 speelt zaterdag 8 oktober uit tegen Olympia 56 BC 1

Team 5 speelt zaterdag 8 oktober thuis tegen Almere BV 6

Team 6 speelt zondag 9 oktober uit tegen Flair BC/ZIGO 1

Succes!

fjt

Discalimer: dit is een persoonlijke mening van Franklin TelwinLID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!