Velo
 

MWV 2016-2017 II

MWV 2016-2017 II

Beste clubgenoten,

Zonder dalen kunnen we niet genieten van de pieken. Het was overall een zwaar weekend voor ons, maar dat betekent dat we het nu beter kunnen doen! Juist op dit soort momenten is het belangrijk om de individuele sport die wij doen te benaderen als een teamsport. Wij hebben diegene naast je als partner, voor je als coach of achter je als supporter nodig om te kunnen pieken! Gebruik deze week om de zwakke punten te verbeteren en ga er weer voor aankomend weekend.

De toppers van het afgelopen weekend met een 100% score:

Jim Middelburg, Veda Diemel, Marjolein Doeland, Myke Halkema en Joriene Vijverberg

 

Team 1

De koploper had een dubbelweekend en heeft de koppositie kunnen behouden. TFS Barendrecht werd thuis simpel verslagen met duidelijke cijfers, met name Alex stond sterk te singelen. Zondag werd een klassieker gespeeld tussen Duinwijck en VELO, waar beide teams elkaar op verschillende onderdelen aftroefden. Daar waar er kansen lagen voor een overwinning, is een gelijkspel een terechte weerspiegeling.

 

Team 2

Marleen lijkt een stijgende lijn gevonden te hebben in haar singel, na vorige week heeft ze ook ditmaal gewonnen. Rowan heeft als invaller zijn steentje kunnen bijdragen in de mix. Al met al was Iduna een maatje te groot voor het jonge team, al lagen er in de singels zeker kansen om het nog spannend te maken.

 

Team 3

Het team moest kilometers maken, reden voor Joey om deze wedstrijd over te slaan (had natuurlijk een andere reden om niet aanwezig te zijn). Tegen Roosterse viel het kwartje jammer genoeg niet de goede kant op. Mila kon zichzelf belonen met een goede score, al kwam ze met Tim net ietsje te kort in de mix. Verder speelde ze sterk in de dubbel met Wendy en singelde, net zoals Mauro, heel overtuigend.

 

Team 4

Het team heeft van vorige week geleerd en ditmaal strijd voorop gezet. Ze keken tegen een 2-4 achterstand aan, maar konden met vechtlust een derde set uit de mixen slepen en deze winnend afsluiten. Zodoende werd er nog een gelijkspel uitgehaald. Veda en Marjolein trokken deze wedstrijd de kar en bleven foutloos. Wouter doet weer een gooi naar de Robbie-3-setter award met alleen maar driesetters.

 

Team 5

Dit DKC heeft enorm veel ervaring, met Jelle en Ernst-Jan de Keijzer als ervaren mannen. Kimberly snoepte nog wat puntjes van DKC af, Jim en Susanne waren dichtbij in de mix, maar helaas moesten ze hun meerdere erkennen.

 

Team 6

Joriene doet het uitstekend en heeft een grote bijdrage aan de overwinning van het team. Ko heeft wederom strijd geleverd en komt steeds dichterbij de verdiende beloning. Suzanne gaat zich comfortabeler voelen als singelaar. Het team staat 3e en is nog ongeslagen.

Hierbij de spelregels: de ranking wordt gemaakt op basis van de cijfers van badmintonnederland.toernooi.nl. Het zijn puur de gewonnen wedstrijden gedeeld door het totaal aantal gespeelde wedstrijden. Geen onderscheid in invalwedstrijden, onderdelen of aantal wedstrijden. Het is ook puur voor de lol en puur als motivatie! Voor de uiteindelijk eindstand wordt natuurlijk rekening gehouden met het aantal wedstrijden wat je speelt. Wat hier wordt getoond is de top 10.

Heren Percentage
1 Middelburg, Jim 100%
2 Vlaar, Alex 75%
3 Eversdijk, Remco 75%
4 Scheurkogel, Rowan 67%
5 Beukers, Ewout 60%
6 Ris, Wouter 50%
7 Muns, Joey 38%
8 Nieuwkerk, Tim van 33%
9 Telwin, Franklin 33%
10 Kepel, Mauro 25%
Dames Percentage
1 Halkema, Myke 100%
2 Aar, Imke van der 88%
3 Vierling, Kimberly 83%
4 Vijverberg, Joriene 83%
5 Khoeblal-Malaihollo, Lisa 71%
6 Diemel, Mila 50%
7 Straaijer, Suzanne 50%
8 Willemsen, Marit 50%
9 Zwinkels, Susanne 50%
10 Diemel, Veda 50%

Robbie-3-setter award

Spelers Percentage
1 Ris, Wouter 75,0%
2 Romen, Ko 75,0%
3 Diemel, Mila 71,4%
4 Muns, Joey 62,5%
5 Nieuwkerk, Tim van 55,6%
6 Telwin, Franklin 50,0%
7 Willemsen, Marit 50,0%
8 Doeland, Marjolein 50,0%
9 Slaats, Wendy 37,5%
10 Diemel, Veda 33,3%

 

Volgende week:

Team 1 speelt zaterdag 1 oktober thuis tegen Victoria BC 1

Team 2 speelt zondag 2 oktober uit tegen Slotermeer BV 2

Team 3 speelt zaterdag 1 oktober thuis tegen Amersfoort 2

Team 4 speelt zondag 2 oktober uit tegen Duijnwijck BC 6

Team 5 speelt zaterdag 1 oktober thuis tegen Slotermeer BV 5

Team 6 speelt zaterdag 1 oktober uit tegen Mix BC 2

 

Train goed allemaal en laten we onze percentages opkrikken!

fjt

Disclaimer: dit is een persoonlijke mening van Franklin TelwinLID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!