Velo
 

MWV 2016-2017 I

MWV 2016-2017 I

Beste spelers,

Daar zijn we weer! Vorig weekend zijn de wedstrijden al begonnen, maar dit was het eerste weekend waar iedereen in actie is gekomen. Ik zat heel lang te twijfelen of ik nog woorden moest wijden aan mijn grote held. Maar na lang overwegen toch maar besloten om er niks over te zeggen, verder zal ik zijn naam ook niet noemen om toch integer te blijven. Maar, this Just In, we hebben een nieuwe speler die de naam Scheurkogel draagt! We gaan weer lekker verder met de derde editie van MWV.

De toppers van het afgelopen weekend met een 100% score:

Ewout, Remco, Jim Middelburg, Rowan, Franklin, Alex, Imke, Myke, Lisa, Marleen, Kimberly, Joriene, Marit

 

Team 1

Dit team is niet te stoppen, na een fantastisch seizoen hebben ze het gas alleen maar verder open gezet. Ze hebben de koppositie en waren afgelopen weekend foutloos. Nieuwkomer Rowan lijkt zich goed aan te passen en met zijn soepele slagen is hij nog ongeslagen.

 

Team 2

Dit jongen team moet het nog doen zonder kopman Rikkert, maar kan rekenen op ervaren invallers. Dit weekend was Almere te sterk, maar hebben de dames zich sterk gehouden. Marleen presteerde MAXimaal (woordgrapje, als je het niet snapt even om foto’s vragen bij Marleen), alsmede haar partner Marit.

 

Team 3

Helemaal naar Landgraaf om een potje te shuttlen. Na verlengingen en 3setters uiteindelijk 3 punten terug meegenomen in de auto. Wendy mocht aantreden in de singel, tijd voor een nieuw tijdperk?! En een attentie voor Joey die nu al op 8 wedstrijden staat.

 

Team 4

Het kampioensteam van afgelopen seizoen is het afstandsteam van dit jaar geworden. Dit jaar begon de rondreis in Giessenburg, het oude team van Marjolein deed VELO pijn. Hoewel Franklin liet zien een echte singelaar te zijn…. ow wacht, heh? Nou ja, het ging wel oke.

 

Team 5

Debutant Dennis Deed DolDwaze Dingen Doch Deed Dropshot De Daad. Kimberly laat zien in vorm te zijn en Susanne mepte haar tegenstander dol in de singel. Het werd een gelijkspel, beterschap voor Jim Molenkamp.

 

Team 6

Op bezoek bij de The Smashing Fellows moest er gespeeld worden op tapijt. De damesenkels gingen beide naar VELO en Remco haalde al zijn partijen binnen. Na een spannende mix kon Ko zichzelf helaas niet belonen, wel liet hij goed spel zien.

 

Hierbij de spelregels: de ranking wordt gemaakt op basis van de cijfers van badmintonnederland.toernooi.nl. Het zijn puur de gewonnen wedstrijden gedeeld door het totaal aantal gespeelde wedstrijden. Geen onderscheid in invalwedstrijden, onderdelen of aantal wedstrijden. Het is ook puur voor de lol en puur als motivatie! Voor de uiteindelijk eindstand wordt natuurlijk rekening gehouden met het aantal wedstrijden wat je speelt. Wat hier wordt getoond is de top 10.

 

 

Heren Percentage
1 Beukers, Ewout 100%
2 Middelburg, Jim 100%
3 Eversdijk, Remco 100%
4 Scheurkogel, Rowan 100%
5 Vlaar, Alex 75%
6 Nieuwkerk, Tim van 50%
7 Telwin, Franklin 50%
8 Luidinga, Rinse 50%
9 Ris, Wouter 50%
10 Muns, Joey 38%
Dames Percentage
1 Aar, Imke van der 100%
2 Halkema, Myke 100%
3 Khoeblal-Malaihollo, Lisa 100%
4 Vierling, Kimberly 100%
5 Vijverberg, Joriene 67%
6 Zwinkels, Susanne 67%
7 Willemsen, Marit 50%
8 Diemel, Mila 40%
9 Kuipers, Marleen 40%
10 Slaats, Wendy 40%

 

Volgende week:

 

Team 1 speelt zaterdag 24 september thuis tegen Barendrecht en zondag 25 september uit tegen Duinwijck

Team 2 speelt zaterdag 24 september thuis tegen Iduna

Team 3 speelt zaterdag 24 september uit tegen Roosterse

Team 4 speelt zaterdag 24 september thuis tegen Almere

Team 5 speelt zondag 25 september uit tegen DKC

Team 6 speelt zaterdag 24 september thuis tegen Houten

 

Train ze deze week!

fjt

 

Discalimer: dit is een persoonlijke mening van Franklin TelwinLID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!