Velo
 

Activiteiten jeugd

Activiteiten jeugd

Tijdens het seizoen organiseren we bij VELO leuke activiteiten om het badminton voor de jeugd nog leuker te maken dan het al is. Een aantal voorbeelden staat hieronder.

Sinterklaas
Elk jaar op 5 december komt de Sint weer in het land. Ook bij VELO badminton gaat dit niet ongemerkt voorbij. In de week van 5 december zal er dan ook tijdens de jeugdtraining iets leuks worden georganiseerd om te vieren dat Sinterklaas weer in het land is. Wat er precies gaat gebeuren die dag… Dat blijft nog een verrassing!

Ouder-/kindtoernooi
Een jaarlijks terugkerend toernooi is het ouder-/kindtoernooi. Één keer per jaar kan je tijdens het ouder-/kindtoernooi aan je ouders laten zien hoe leuk badminton is en hen misschien zelfs wel een paar slagen leren. Je schrijft je in voor het toernooi met 1 van je ouders en speelt tegen de andere kinderen die met 1 van hun ouders op de baan staan.

Jeugdkamp
Het VELO Badminton Jeugdkamp is een jaarlijks terugkerend uitje voor alle jeugdleden van VELO Badminton tussen de 8 en 16 jaar. Het kamp wordt altijd gehouden in de eerste week van de zomervakantie voor basisscholen. De begeleiding bestaat in principe uit leden van VELO Badminton. De bedoeling van deze week is dat de jeugdleden uit de verschillende groepen elkaar leren kennen en een leuke tijd met elkaar hebben. Deze week wordt er van alles gedaan, behalve badmintonnen. Het kamp heeft altijd een bepaald thema waarmee van alles gedaan wordt.LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!