Velo
 

Leden informatie

Ledeninformatie

Vertrouwenspersoon

Zoals bij veel sportverenigingen zijn er ook bij VELO twee Vertrouwens Contact Personen actief.

 

We hebben er als OMNI vereniging voor gekozen om dit centraal voor geheel VELO te doen. Deze twee mensen zijn opgeleid bij de NOC NSF. Het gaat om de volgende twee mensen: Joke Gales en Martin Wolf. Joke is actief bij VELO Volleybal en Martin is actief geweest bij VELO Ryu Ha en in het Omni bestuur. Je kunt contact opnemen met een vertrouwenscontactpersoon als je het gevoel hebt dat je binnen jouw sportvereniging op een verkeerde manier wordt aangesproken of behandeld. We denken dan aan ongewenste aanrakingen op plekken waarvan je vindt dat dit niet hoort, of opmerkingen of gedragingen die seksueel getint zijn. Het kan ook zijn dat er sprake is van een bedreigende, vernederende of kwetsende situatie waardoor jij je onprettig voelt. Ook iemand die binnen de vereniging beschuldigd wordt van dergelijk gedrag kan bij ons terecht.

 

Een vertrouwenscontactpersoon kan tevens het bestuur helpen om de omgeving van het gebouw veiliger te maken door te attenderen op aspecten die mogelijk als onveilig worden beleefd. De vertrouwenscontactpersonen luisteren naar de melder of naar de beschuldigde en geven advies hoe deze persoon verder kan gaan. Zij bouwen geen dossier op en zullen ook niet in een verdere procedure betrokken blijven.

 

De vertrouwenscontactpersonen zullen aan het bestuur verantwoording afleggen waarbij nooit namen van betrokkenen door hen zullen worden genoemd. De vertrouwenscontactpersonen zullen niets doen zonder dat jij er van weet.

 

Joke is bereikbaar op nummer 06 51704240 (indien voicemail dan graag inspreken en de gewenste tijd van terugbellen aangeven). Martin is bereikbaar op 06-22248668 of per mail info@martinwolf.nu.

Buitenlandse competitie

Spelregels

Lees de spelregels van badminton hier.

Activeren betaalpas

VELO heeft eigen betaalpassen. De VELO betaalpas is een pasje welke je kunt opladen. Dat kan thuis via de PC, je mobiel, of bij VELO aan de bar. Bij een storting van minimaal €50 verhoogt VELO het saldo met 10%. Helaas is deze bonus op dit moment alleen nog mogelijk om uit te keren als je de pas via IDeal opwaardeert.

Met deze pas kun je dan op VELO je consumpties afrekenen. Je saldo is heel eenvoudig met een QR-reader te checken met je mobiel of uiteraard ook door in te loggen op je eigen persoonlijke pagina.

Wil je ook een betaalpas? Deze is te vragen aan de koffiebar bij VELO.

Wil je info over het activeren of opladen van je pas? Klik dan hier.

LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!