Velo
 

Westland Jeugd Toernooi 2016 bij VELO

Westland Jeugd Toernooi 2016 bij VELO

Zoals jullie weten bestaat VELO Badminton dit jaar 50 jaar! Daarom organiseert onze club het Westlands Jeugd Toernooi, in onze eigen hal! In maar liefst 7 klasses kan er gestreden worden voor meerdere WK- titels. Wacht dus niet langer en schrijf je in voor dit ééndaagse evenement en strijd mee om een van de WK prijzen!

Het Westland Jeugd Toernooi vindt plaats op 26 november van 9.00 tot 19.00 uur eventueel tot 21.00 uur voor de hogere klasses. Doordat het toernooi één dag duurt, kan je aan maximaal 2 onderdelen mee doen. Het leuke van dit toernooi is dat iedereen hieraan mee kan doen. Het toernooi is bedoeld voor alle sterktes dus ook als je nog niet zo lang badminton speelt kan je hieraan meedoen. We hopen dan ook dat er van alle clubs, en zeker van VELO onwijs veel kinderen meedoen.

De inschrijving is inmiddels open, je kunt je inschrijven tot en met 19 november 2016.

Nog even alles op een rijtje:
Wat? Het Westland Toernooi
Wanneer? Op zaterdag 26 November 2016
Waar? VELO-hal in Wateringen
Inschrijven in maximaal 2 onderdelen: single en/of dubbel (jongens- en meisjes-)
Opgeven: www.toernooi.nl (en wel via de rechtstreekse link http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=BF437D0E-E6C4-428A-A426-EB86BC9F6720
We hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 26 november, dan gaan we er een geweldig toernooi van maken!

Geef aan je trainer door of je meedoet, dan kunnen we daar rekening mee houden. Als je nog vragen hebt of je zoekt een dubbelpartner dan kun je ook met je trainer of de toernooicommissie opnemen, we proberen dan iemand aan je te koppelen.

Toch nog een vraag? Stuur dan een mailtje naar Aad de Kok (fa@velo-badminton.nl) of Wolter Jager (W.F.Jager@tudelft.nl).

de toernooicommissie

Wolter Jager
Joyce Steentjes
Aad de Kok
Koos Batist

De toernooicommissieLID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!