Velo
 

Verslag RJC DKC van Mats Duwel

Verslag RJC DKC van Mats Duwel

Hallo allemaal,

Even een korte introductie van mijzelf. Ik ben Mats Duwel, ben 10 jaar en sinds begin dit seizoen over gestapt van BC Mix naar VELO. Afgelopen weekend heb ik meegedaan aan de RJC DKC. Door de nieuwe opzet was ik ingedeeld in U17.

In mijn poule van mijn single was het erg spannend, iedereen won uiteindelijk 1 partij. Doordat ik het beste resultaat had, ging ik toch door naar de halve finale. Hier moest ik tegen Thijmen Doelman spelen van mijn vorige club BC Mix. Na een zeer spannende partij won ik in de 3e game met 21-18. De finale moest ik tegen Beau van der Sman spelen. Het werd een zeer spannende wedstrijd en uiteindelijk verloor ik net met 20-22 en 21-23. Toch een mooie 2e plek in de single.

De dubbel U17 bestond uit 1 poule met 5 koppels, waarvan uiteindelijk 1 koppel uitviel. Samen met Sander Bertens speelden we ook 3 spannende wedstrijden waarvan we er 2 wonnen en 1 net in 3 games verloren. Doordat het koppel waarvan wij verloren ook 1 wedstrijd had verloren werden we toch 1e in het poule, omdat we het beste resultaat hadden.

De mix was een afval systeem. Ik speelde samen met Marieke Kuiper en we deden het zeer goed. Na 3 gewonnen partijen stonden we in de finale. Helaas konden we deze niet winnen, maar werden we wel mooi 2e.

Al met al heb ik een fantastisch toernooi gespeeld met 1 1e prijs en 2 2e prijzen.

Groetjes,
Mats.LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!