Velo
 

VELO Badminton jeugdkamp 2017

VELO Badminton jeugdkamp 2017

Beste jongens, meisjes, vaders en moeders,

Het is weer zover! De voorbereidingen voor het VELO badminton jeugdkamp 2017 zijn in volle gang. De week, de locatie en de groep van 10 kampleiders zijn alweer bekend voor volgende zomer. Dit laatste blijft nog even geheim, maar de komende weken zullen we hen 1 voor 1 bekendmaken! Houd daarom de velosite www.velo-badminton.nl en onze Facebookpagina https://www.facebook.com/groups/424412137611800/ goed in de gaten!

De week en de kamplocatie gaan we nu wel alvast verklappen! Houd allemaal de week van 8 t/m 15 juli 2017 vrij! Deze week zullen wij weer afreizen naar het verre Brabant voor een te gekke week. We verlaten de locatie van vorig jaar, maar niet getreurd, want we hebben weer een toplocatie. We reizen namelijk af naar Oosterhout. Deze locatie is erg ruim, er is een kampvuur, er zijn veel speelvelden, het is gelegen in een groot bos en is vlak bij de gezellige stad Breda!

Wij gaan er natuurlijk vanuit dat we alle oude gezichtjes weer terug zien, maar we hopen ook veel nieuwe te verwelkomen!

Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in! En we hopen jullie ook!

Groetjes van de kampleiders

 LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!