Velo
 

Le Credit Sportif VELO promoot de badmintonsport onder de jeugd

Le Credit Sportif VELO promoot de badmintonsport onder de jeugd

Op vrijdag 23 maart is Le Credit Sportif VELO gestart met introductielessen badminton op zeven basisscholen in Wateringen, Poeldijk en Den Haag. Leerlingen van basisschool De Gantel uit Den Haag hebben, onder leiding van selectiespelers van VELO, kennis gemaakt met de eerste beginselen van de badmintonsport. De komende weken worden er op alle deelnemende scholen meerdere clinics verzorgd. Doel van de clinics is om de deelnemers te laten beleven hoe leuk, intensief en veelzijdig badminton is!

Badminton is een spectaculaire sport waarin techniek, tactiek, fysiek en mentaliteit samen komen. Le Credit Sportif VELO is een echte vereniging waarin iedereen op zijn of haar eigen niveau van harte welkom is. Plezier en prestatie gaan hand in hand!

Naast De Gantel nemen ook de Wateringse bassischolen Mariaschool, De Kyckert, Pieter van der Plas School en De Hofvilla deel aan de clinics. Daarnaast is VELO actief op de sportdag van de Poeldijkse scholen Verburch-Hof en De Nieuwe Weg. In totaal worden er op zeven basisscholen 15 clinics verzorgd waaraan gemiddeld genomen ongeveer 25 leerlingen per clinic deelnemen.

De deelnemers aan de clinics worden ook uitgenodigd voor drie gratis proeftrainingen bij Le Credit Sportif VELO. Zo kunnen zij kennis maken met de vereniging en hopelijk enthousiast worden om lid te worden van de vereniging.

Ook worden de deelnemers uitgenodigd voor een speciale clinic tijdens de VICTOR Dutch International 2018. Van 12 t/m 15 april komt de internationale badmintonwereld naar Wateringen. Op donderdag 12 april wordt er een speciale clinic verzorgd door BETA Badminton Entertainment. De broers Dennis & Arless Tjin Asjoe verzorgen van 15.30 uur tot 17.00 uur een spectaculaire clinic. Aansluitend is het mogelijk om de VICTOR Dutch International te bezoeken en badminton op topniveau te beleven.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande vragen hebben, meer willen weten over de VICTOR Dutch International of ook interesse hebben in een clinic op uw school (of bijvoorbeeld bedrijf), neem dan gerust contact op met Le Credit Sportif VELO via activiteitencommissie@velo-badminton.nl.LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!