Velo
 

Jeugdkamp VELO Badminton wederom een groot succes

Jeugdkamp VELO Badminton wederom een groot succes

Zaterdag 16 juli rond 16.00 uur arriveerden 27 kampkids en 9 leiders, na een geweldige kampweek, doodvermoeid op VELO. Uiteraard werden we opgewacht door vele ouders, broertjes & zusjes en andere belangstellenden! Totaal vermoeid werd er afschijnt genomen van de leiding en kinderen, waarmee er echt een einde aan het jeugdkamp 2016 van VELO Badminton kwam.

Een week eerder vertrokken alle kids en de leiding vol enthousiasme richting Goirle.
Het beloofde weer een geweldige week te worden waarin allerlei spellen en activiteiten aanbod zouden komen. En daarbij kwam nog eens dat de weersverwachting, in tegenstelling tot vorig jaar, goed was. Kortom, alle ingrediënten voor een fantastische week waren aanwezig!
En een fantastische week is het geworden! Jaarlijks terugkerende programma onderdelen als de fietstocht, bosspellen, dagje Tilburg, middagje zwemmen en natuurlijk een aantal knallende disco’s hebben weer gezorgd voor de oude vertrouwde kampsfeer! Natuurlijk zijn er ook weer verschillende nieuwe activiteiten georganiseerd. Na een aantal jaar weer een dagje Efteling, de Riddikulus thema-avond en de Harry Potter filmmarathon waren nieuw in het programma en allemaal een groot succes!

Bijzonder dit jaar was in ieder geval het avondje stappen met de oudere kinderen in Tilburg. Na de gezellige bonte-avond zijn de oudere kinderen samen met een deel van de leiding op de fiets gestapt voor een – 18 feestje in de Aprés Skihut van Tilburg. De kinderen waren enorm verbaasd maar volgens ons was ook deze spontane toevoeging aan het programma een groot succes!

Al met al kunnen we terugkijken op een zeer geslaagd jeugdkamp! Met elkaar hebben we een leuke en gezellige week gehad, waarin je duidelijk kon zien dat de kids uit verschillende groepen elkaar (en de leiding) goed hebben leren kennen! Als leiding kijken we juist om die reden ook met een heel goed gevoel terug op het kamp.

Een kamp als dit vergt natuurlijk veel voorbereiding en dat kunnen we absoluut niet alleen. Gelukkig kunnen we elk jaar rekenen op de hulp van verschillende mensen en/of bedrijven. Uiteraard willen we hen via deze weg ook hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van deze topweek:
• René van Dijk en Van Vliet Contrans uit Wateringen voor het vervoer van onze spullen
• Kwalitaria De Vier Wieken voor de heerlijke snacks
• Firma Bentvelsen voor de heerlijke komkommers
• VELO voor het gebruik van verschillende materialen
• De ouders van onze kampkids voor het vervoeren van de kids

Nu is het tijd voor de welverdiende vakantie! Maar niet getreurd, over enkele weken starten de trainingen alweer en zien we elkaar weer! De leiding is ook al voorzichtig begonnen met het kamp 2017! Wij gaan er weer voor. Jullie zijn ook weer van de partij toch??!!

Fijne vakantie en tot volgend seizoen op VELO!

De Kampleiding
Dave, Myke, Sten, Danielle, Jim, Marleen, Russell, Imke en JimLID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!