Velo
 

Een succesvol verlopen jeugdcompetitie

Een succesvol verlopen jeugdcompetitie

Het is alweer twee weken dat de laatste jeugdcompetitie wedstrijden zijn gespeeld. VELO Badminton deed dit seizoen mee met vijf jeugdteams waarvan één opstapteam. Alle jeugdteams hebben dit seizoen erg goed gepresteerd! Met maar liefst twee teams die tweede in de poule zijn geworden.

Team 1 deed mee in de klasse U19. In dit team zaten Marijn van Geest, Sander Bertens, Ivan Jager, Daniel Lamme, Xiu Bin van Lier en Eva Lamme. Zij hebben dit seizoen maar liefst vijf van de acht wedstrijden gewonnen twee wedstrijden gelijk gespeeld en dat heeft geresulteerd in een hele goede tweede plek in de poule.

Team 2 speelde in de klasse U17. Jochem van der Ende, Alan Feitosa van Adrichem, Raoul Madijokromo, Naomi van Dijk en Leslie Dodemont strijdden voor elk punt in dit team. De nummers 2, 3 en 4 in de poule zaten uiteindelijk redelijk dicht bij elkaar qua aantal punten. Het team van VELO werd vierde na drie gewonnen wedstrijden, drie verloren wedstrijden en twee wedstrijden die gelijk zijn geëindigd.

In de klasse U15 speelde team 3 met de jeugdleden Thijs van den Abbeele, Jens van der Valk, Kevin Vermaat, Alicia Feitosa van Adrichem en Indra Madijokromo. Het team heeft erg goed gepresteerd, want ze hebben zeven van de tien wedstrijden gewonnen en drie wedstrijden gelijk gespeeld! Helaas had de nummer 1 net één wedstrijd meer gewonnen, waardoor het team van VELO Badminton tweede werd in de poule. Een hele knappe prestatie!

Team 4 kwam uit in de klasse U13. In dit jeugdteam zaten Alessandro Curt, Hugo Ruigrok, Mateo Morales-Le Guillou, Perry Vollering, Esmee Baron en Nova Stuurman. Zij zijn heel knap tweede geworden in de poule. Zij hebben alle wedstrijden gewonnen, behalve van de nummer 1.

En last but not least, het opstapjeugdteam. Zij speelden in de klasse U12 en in dit team zaten Thijs Engelen, Jelmer van Niel, Chayim Smagge, Fenna Kester, Karlijn van de Weg en Dianthe Zwaneveld. De jonge badmintonners hebben heel erg hun best gedaan en zijn uiteindelijk tweede geworden in hun poule! Erg goed gedaan van deze jonge spelers en speelsters.

Opstapjeugdteam 2018/2019.LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!