Velo
 

Al 5 jaar de leukste kampleider!

Al 5 jaar de leukste kampleider!

Attentie Attentie! Hierbij stellen wij de eerste kampleider van het Velo Jeugdkamp 2017 aan jullie voor! En dat is natuurlijk onze oude vertrouwde hoofdkampleider Sten van Nieuwkerk!

Beste ouders/verzorgers en kinderen van VELO Badminton,

Mijn naam is Sten van Nieuwkerk, 22 jaar oud en al 5 jaar een vertrouwd gezicht binnen de kampleiding. Dit jaar ga ik dus al voor de zesde keer mee op kamp en ken dus al genoeg jeugdleden maar voor de nieuwe jeugdleden en hun ouders/verzorgers vond ik het wel daarom zo netjes om mijzelf even aan jullie voor te stellen.

Als ik mezelf moet omschrijven ben ik een vrolijke, spontane en enthousiaste jongen die heel graag sport. Sinds mijn zesde speel ik badminton bij VELO in Wateringen waar ik ook jarenlang training heb gegeven aan de jeugd van 6 t/m 12 jaar. Daarnaast doe ik ook elke week aan hardlopen, een sportief type dus. Via het training geven ben ik ook in de rol als kampleiding gerold wat ik al jaren met veel plezier doe. Als bijbaantje werk ik 2 dagen in de week als barman in de Scrumpy Pub, een Engels/Iers eetcafétje waar mensen kunnen lunchen, dineren of gewoon een plek waar mensen gezellig een drankje komen drinken.

Sinds dit jaar ben ik begonnen met de pabo-opleiding voor leerkracht basisonderwijs aan de Thomas More Hogeschool in Rotterdam. Daarvoor heb ik de mbo-opleiding ‘Outdoor Design’ afgerond. De pabo is iets heel anders dus, maar wel iets wat echt bij mij past. De reden dat ik voor de pabo heb gekozen is dat ik enorm kan genieten van het feit dat je een steentje kan bijdragen aan de ontwikkeling van een kind en dat je ze kan zien groeien. Vooral ervoor zorgen dat kinderen plezier hebben in het leren en het beste uit zichzelf willen halen zijn voor mij redenen waarom ik graag het onderwijs in wil.

Ik hoop dat er ook dit jaar weer veel enthousiaste jeugdleden mee gaan op kamp. Vooral voor nieuwe jeugdleden is het de gelegenheid om je trainingsmaatjes maar ook kinderen van andere groepen beter te leren kennen. Daarnaast leer je natuurlijk ook de doldwaze kampleiding kennen.

Mochten jullie verder nog vragen aan mij hebben, stel ze gerust

Groeten,

Sten van NieuwkerkLID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!