Velo
 

Aankondiging vierde kampleider jeugdkamp 2017

Aankondiging vierde kampleider jeugdkamp 2017

Hierbij de aankondiging van de vierde kampleider van het jeugdkamp 2017 en dat is onze creatieve en fleurige Marleen Kuipers!

Hoi allemaal,

Ik wil mij graag even voorstellen aan alle kinderen en ouders, aangezien ik dit jaar weer een van de kampleiders mag zijn!

Ik ben Marleen Kuipers, 18 jaar. Ik woon in Amstelveen en ik speel sinds mijn 10de badminton en nu alweer 4 seizoenen voor Van Zundert Velo. Ik kom uit voor team 1 en 2. In 2013 en 2014 ben ik als kampkind mee geweest en afgelopen kamp voor het eerst als kampleider, wat een geweldige ervaring was.

Ik heb een aantal malen training gegeven op donderdag aan de jeugd van Velo, dus velen zullen mij al kennen. Verder geef ik ook training aan jeugd van leeftijden tussen de 8 en de 15 bij de Badminton School Den Haag, waar ook een aantal Velo spelers actief zijn. Naast het training geven, pas ik ook vaak op. Dit is vaak op leeftijden tussen de 3 en 11.

Verdere hobby’s van mij zijn taarten bakken en bank hangen. Natuurlijk hoort bij bankhangen mijn favoriete serie Pretty Little Liars!

Twee jaar geleden heb ik mijn diploma behaald op HAVO. Met mijn diploma op zak ben ik begonnen aan de HBO studie Aviation. Vele zullen niet gelijk weten wat het is, maar het gaat om luchtvaart. Aan het eind van mijn eerste studie jaar heb ik gelijk mijn propedeuse gehaald en ben ik de operations kant op gegaan, wat helemaal mijn ding is!

Ik heb al erg veel zin in kamp en ik hoop dat jullie dat ook hebben. Het zou leuk zijn als alle bekende gezichten weer meegaan, maar ik hoop dat wij ook weer nieuwe kinderen mogen verwelkomen!

Tot dan!
Liefs,
MarleenLID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!