Velo
 

Aankondiging derde kampleider jeugdkamp 2017

Aankondiging derde kampleider jeugdkamp 2017

Hierbij de aankondiging van de derde kampleidster van het VELO jeugdkamp 2017. En dat is de altijd lieve en altijd behulpzame Myke Halkema.

Lieve kampkinderen en ouders/verzorgers,

Ik ben Myke Halkema, 22 jaar en eerstejaarsstudent Taalwetenschap aan de Universiteit van Leiden. Als bijbaantje werk ik in de thuiszorg en mijn hobby’s zijn – naast badminton natuurlijk – koken, fietsen, reizen, lezen en schrijven en afspreken met vrienden en/of vriendinnen.

Ik ben al maar liefst 14 jaar lid van Velo Badminton en speel nu ook al een aantal jaartjes in het eerste team. Daarnaast zullen sommige van jullie mij kennen als assistent-trainster van de woensdagmiddagjeugd (waar ik helaas mee heb moeten stoppen, omdat het niet meer in mijn schoolrooster paste). De afgelopen 4 jaar ben ik ook al meegegaan als kampleidster en aankomend jaar wordt dus alweer de 5e keer voor mij! Waar ik nu al naar uitkijk is jullie plezier en inzet tijdens kamp en onze bijdrage daaraan, daarnaast de vele bosspellen, nachtspellen, onderonsjes, grapjes en toch ook wel jullie hilarische (of soms emotionele) bonte-avondacts!

Tot snel en anders tot volgende zomer!

Groetjes MykeLID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!