Velo
 

Westlandtoernooi dit jaar bij BC Quintus op 15 februari

Westlandtoernooi dit jaar bij BC Quintus op 15 februari

De inschrijving voor het Westland Toernooi staat open. Bij toerbeurt organiseren de Westlands badminton clubs het Westland toernooi. In 2020 vind het jaarlijkse Westlandtoernooi plaats op zaterdag 15 februari in Kwintsheul. Het Westland toernooi wordt dus ook dit jaar als ééndagstoernooi gespeeld.

Locatie toernooi: Eekhout Sporthal, Leeuwerik 1, Westeinde 96, 2295 PE Kwintsheul.

Tijd: 09.00 – 18.00 uur.

Hopelijk doen er veel VELO-spelers mee, het is een gezellig toernooi, dat er alléén is voor de leden van clubs van de WBF (Westlandse Badminton Federatie).

Deelname is mogelijk voor spelers vanaf de 4de divisie, dus ook voor een deel van de VELO-selectie een goede gelegenheid om eens mee te doen. En voor de recreanten en recreantenteamspelers is de D-groep dus weer een aanrader.

Inschrijven kan via toernooi.nl, met de volgende link:

https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=5DE2A118-790E-4CBC-9702-3C4C5091C369

Er kan ingeschreven worden in 4 klassen.

* In de A-klasse mogen deelnemers inschrijven die in dit seizoen (2019-2020) niet hoger hebben gespeeld dan 4de divisie bondscompetitie of najaar-herencompetitie klasse A.

* In de B-klasse mogen deelnemers inschrijven die in dit seizoen (2019-2020) niet hoger hebben gespeeld dan 6de divisie bondscompetitie of najaar-herencompetitie klasse B.

* In de C-klasse mogen deelnemers inschrijven die in dit seizoen (2019-2020) niet hoger hebben gespeeld dan 8ste divisie bondscompetitie of najaar-herencompetitie klasse C.

* In de D-klasse mogen deelnemers inschrijven die in dit seizoen (2019-2020) niet hoger hebben gespeeld dan 9de divisie bondscompetitie of recreatief hebben gespeeld.

Jeugdleden die deelnemen aan de seniorencompetitie 2019-2020 kunnen meespelen in de klassen A, B of C (echter niet in klasse D!).

ALGEMEEN

* Het toernooi is alleen toegankelijk voor alle seniorleden van de Westlandse Badminton Federatie (WBF).

* Jeugdleden die deelnemen aan de mannen- of seniorencompetitie 2019-2020 worden toegelaten tot de A, B of C klasse echter niet tot de D klasse.

* Het toernooi wordt gespeeld volgens het algemene wedstrijden toernooireglement van de NBB inclusief de algemene bepalingen.

* Tijdens het toernooi worden door de organisatie foto’s gemaakt die gepubliceerd kunnen worden op internet en/of social media. Deelnemers die hiermee niet akkoord gaan, dienen dit bij de inschrijving in het veld opmerkingen kenbaar te maken.

INSCHRIJVING EN SPEELSTERKTE

* Inschrijving is mogelijk voor maximaal twee onderdelen.

* Door de compactheid van het toernooi kan het voorkomen dat meerdere partijen achter elkaar moeten worden gespeeld.

* Bij dubbelspel moet worden ingeschreven in de sterkste klasse van beide spelers.

* De toernooicommissie kan de betreffende deelnemers in een hogere categorie plaatsen.

* Een inschrijving voor een dubbelspel is pas geldig als van beide spelers een inschrijving is ontvangen.

* Deelnemers die niet over een partner beschikken, maar wel een dubbel of mix willen spelen, kunnen dit bij de inschrijving aangeven, door bij partner “gezocht” in te vullen.

De toernooicommissie gaat proberen een partner te vinden. Er is echter geen speelgarantie.

* De inschrijving sluit 1 februari 2020, of zoveel eerder als het maximum van 160 partijen of 110 inschrijvingen is bereikt.

* Bij minder dan 70 inschrijvingen zal het toernooi helaas niet door kunnen gaan

INSCHRIJFGELD

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,-voor één onderdeel en € 15,-bij inschrijving voor twee onderdelen. Dit is inclusief de verplichte toernooibijdrage van Badminton Nederland.

Betaling van het inschrijfgeld moet worden voldaan bij binnenkomst in de hal

CONTACT

Voor informatie en vragen kunt u terecht bij Sander Valstar via mail: toernooi@quintus-badminton.nlLID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!