Velo
 

Welkom op de vernieuwde website van VELO Badminton en win een prijs!

Welkom op de vernieuwde website van VELO Badminton en win een prijs!

De afgelopen maanden is VELO Badminton in samenwerking met Whisky Friday hard bezig geweest met de bouw van deze nieuwe website. Whisky Friday is een digital agency gelegen in Scheveningen en heeft deze nieuwe website gebouwd. Bij Whisky Friday werken designers, marketeers en developers die samen tot prachtige digitale creaties komen. En dit heeft VELO Badminton gemerkt. VELO Badminton wil Whisky Friday hartelijk bedanken voor deze nieuwe, mooie, verfrissende en overzichtelijke website!

Prijsvraag

Om te vieren dat de website in een nieuw jasje is gestoken hebben we een mooie prijsvraag. De selectie maakt iedere training gebruik van een bak met trainingsshuttles. Raad hoeveel shuttles er in deze bak op onderstaande foto’s zitten en maak kans op een cadeaubon van AllRackets ter waarde van 25 euro!

Meedoen kan middels het invullen van onderstaand contactformulier. Op woensdag 27 februari maken we de winnaar bekend! Succes!

Update 28 feb: De winnaar van de prijsvraag is bekend! In de bak zitten 552 shuttles en met het aantal van 456 shuttles zat Sergio Kepel het dichtst bij het goede antwoord en heeft daarmee gewonnen! Gefeliciteerd Sergio! De cadeaubon van AllRackets komt zo snel mogelijk jouw kant op.LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!