Velo
 

Vrijwilligers Victor Dutch International 2017

Vrijwilligers Victor Dutch International 2017

Beste VELO-Badminton gangers, Het is een feit! VELO Badminton organiseert 20 t/m 23 april voor de achttiende keer het Victor Dutch International. Dit toernooi kan natuurlijk niet georganiseerd worden zonder vrijwilligers. Elk jaar helpen tientallen vrijwilligers met de op- en afbouw, lijnen, rijden en overige taken. Ook dit jaar is daar is er weer veel hulp nodig om het toernooi succesvol te laten verlopen.
Sten van Nieuwkerk zal ook dit jaar weer de taak als vrijwilligerscoördinator op zich nemen. Voor het aanmelden en al jullie vragen kunnen jullie bij hem terecht. We zijn uiteraard weer opzoek naar vrijwilligers die willen helpen bij het opbouwen van de hal, lijnen, rijden en het opruimen van de hal. Hiernaast zijn er altijd nog wat karweitjes die tijdens het toernooi aan bod komen. Meld je dan aan als ‘handyman’.

Van veel van jullie hebben we al vernomen dat jullie er ook dit jaar weer bij zijn, onwijs fijn. Op het formulier kun je aangeven wanneer je aanwezig kunt zijn en waar jouw voorkeur naar uitgaat. Ook dit jaar houden wij daar natuurlijk weer rekening mee. 

Met elkaar gaan we er weer een geslaagd toernooi van maken!

Meld je aan! Natuurlijk wordt er op de dagen dat je ons wilt helpen gezorgd voor je natje en droogje. Ook wordt er weer een T-shirt of polo ter beschikking gesteld voor de herkenbaarheid: deze is na afloop van het toernooi voor jou. Geef bij de aanmelding even je shirtmaat op dan kunnen we proberen hier rekening mee houden.

Inleveren bij Sten van Nieuwkerk 06-19940642
Mailen kan natuurlijk ook: volunteers@dutch-international.nl

Voor informatie over het internationale toernooi: http://www.dutch-international.nl

De Facebook-pagina van het internationale toernooi: https://www.facebook.com/dutchintveloLID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!