Velo
 

Vrijwilligers gezocht voor Dutch International

Vrijwilligers gezocht voor Dutch International

Hou je van organiseren en draag je VELO Badminton een warm hart toe, dan is dit het moment om een helpende hand bieden. Voor het Victor Dutch International (van 11 t/m 14 april) zijn we met spoed op zoek naar meerdere enthousiaste vrijwilligers, die onderdeel willen worden van de organisatie achter het toernooi.

Ten eerste zoeken we iemand die goed is in de omgang met mensen en overzichtelijk kan inventariseren welke vrijwilligers tijdens het toernooi willen helpen. Ben jij de week dat het toernooi plaatsvindt in staat een goede planning te maken, vrijwilligers te motiveren en je taakgericht en flexibel in te zetten voor diverse taken, zodat het toernooi voor de deelnemers en toeschouwers vlekkeloos verloopt? Daarnaast zoeken we ook iemand die commerciële en/of financiële ervaring heeft, bij voorkeur met een netwerk in de regio. Beschik jij over een vlotte babbel, de durf en de capaciteiten om contact op te nemen met sponsoren en managers van bedrijven en accommodaties om afspraken te maken, zodat de financiële en materiële zaken voor aanvang van het toernooi geregeld zijn? Daarnaast moeten materialen worden geregeld voor een gezellige en professionele uitstraling van het toernooi.

Heb je vragen over bovenstaande taken of denk je (deels) iets te kunnen betekenen? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met toernooidirecteur Paul de Graaf. Bel 0613808870 of mail naar p.de.graaf@haaglandenmc.nl.LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!