Velo
 

Vrijdag 27 juli jl. is Leo van den Nouweland sr. veel te jong op 71 jarige leeftijd overleden.

Vrijdag 27 juli jl. is Leo van den Nouweland sr. veel te jong op 71 jarige leeftijd overleden.

Leo was een echte VELO man en maakte al vanaf 1986 onderdeel uit van het eerste team als verzorger. Hij stopte in 1994 en in die periode behaalde hij drie landstitels (1988, 1989 en 1990) en maakte hij drie Europacups (Moskou, Budapest en San Javier) mee.
 

 
Toen zijn zoon Leo jr. in het eerste team kwam heeft hij met veel trots zijn rol als verzorger nogmaals voor 5 jaar opgepakt.
Hij was meer dan een verzorger, hij was ook voor veel spelers een echte vertrouwenspersoon. Hierdoor was hij zeer geliefd bij spelers maar eigenlijk bij de gehele club. Vol trots kon hij aan de hand van veel mooie anekdotes vertellen over zijn belevenissen bij VELO.
Na zijn actieve rol was hij nog met regelmaat te vinden op VELO, zeker als zijn vrouw Henny weer was overgehaald om te helpen bij een toernooi of andere activiteit.
De laatste jaren kwam hij altijd even kijken op ons internationale toernooi. Hij kon dan genieten van zijn sport maar vond het minstens zo leuk om weer veel oude bekenden tegen te komen.
Leo verblijft tot de dag van de uitvaart bij
crematorium Eikelenburg, Eikelenburglaan 7 te Rijswijk.
Hier is op dinsdag 31 juli van 19.30 – 20.15 uur gelegenheid tot afscheid
nemen en condoleren.
 
De plechtigheid, voorafgaand aan de crematie, zal plaatsvinden op
donderdag 2 augustus om 9.45 uur in de aula van crematorium Eikelenburg.
 
Na de plechtigheid is er gelegenheid tot condoleren en het delen van herinneringen in de ontvangkamer van Eikelenburg.
We wensen Henny, Leo, Simone en de rest van de familie veel sterkte en kracht in de komende moeilijke periode. Alle mooie herinneringen zullen hopelijk bijdragen om dit grote verdriet te verzachten.
 
Leo we gaan je missen!


LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!