Velo
 

VriendenLoterij vervult hartenwens Kees Bouwmeester uit Wateringen

VriendenLoterij vervult hartenwens Kees Bouwmeester uit Wateringen

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Kees Bouwmeester uit Wateringen. Kees is al dertig jaar een bijzondere vrijwilliger bij sportvereniging VELO, waar hij bijna elke dag te vinden is. De club wilde hem eens flink in het zonnetje zetten en deed een aanvraag voor een nieuwe tuinset inclusief energiezuinige verlichting bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij.

Kees Bouwmeester is blij verrast: “Wat een geweldige verrassing! Dit had natuurlijk echt niet gehoeven, ik zet me met veel plezier in voor VELO. Maar ik ben wel heel erg blij met deze geweldige nieuwe tuinset. Die stond hoog op mijn verlanglijstje.”

Gerard van Zundert van VELO: “Kees Bouwmeester is een super vrijwilliger bij VELO. Het begon 30 jaar geleden met een keer fluiten voor het team van zijn zoon en hij is door de jaren heen uitgegroeid tot een onmisbare schakel binnen onze vereniging. Hij is elke dag bij ons op de club te vinden voor allerlei klussen. Daarnaast draagt hij al meer dan 20 jaar de zorg voor zijn echtgenote die aan een spierziekte lijdt. We vonden het dan ook meer dan op z’n plaats om Kees letterlijk eens in het zonnetje te zetten. Geweldig dat we Kees hebben kunnen verrassen met een gloednieuwe tuinset. Zo kan hij deze zomer samen met zijn vrouw volop van hun tuin genieten.”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen.

Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfondsLID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!