Velo
 

Bel-actie van de VriendenLoterij en VELO

Bel-actie van de VriendenLoterij en VELO

Sinds september 2014 is VELO ook een goed doel van de VriendenLoterij. Uiteraard zijn er met de VriendenLoterij vele prijzen te winnen oplopend tot wel €100.000,-, maar veel belangrijker voor de vereniging is dat zelfs 50% van de inleg naar de clubkas gaat van VELO Badminton, Handbal en Voetbal.

Met deze opbrengst kunnen we hele mooie dingen doen voor VELO Badminton. Er liggen nog heel veel plannen op de plank die we dan voor onze vereniging kunnen uitvoeren om onze positie,kwaliteit en succes te versterken. Dus laat uw “VELO” hart spreken en laten we samen zorgen dat er nog meer mensen lid worden van de VriendenLoterij.

Hoe kunt u daar bij helpen?
Heel eenvoudig door een avondje vrij te houden om, door middel van een telefoonactie, nog meer mensen enthousiast te maken voor de Vriendenloterij en dus voor VELO Badminton.

Over een paar weken wordt door een groep VELO-leden net als afgelopen jaren deze telefoonactie opgezet van 30 oktober t.e.m. 1 november in de kantine van VELO, Noordweg 26, 2291EE Wateringen, van 19:00 uur tot 21:30 uur.

Elke avond hebben wij van VELO Badminton 5 bellers nodig om dit voor elkaar te krijgen. Ook van VELO Handbal en VELO Voetbal zullen er bellers aanwezig zijn. Alle bellers zullen goed worden begeleid door medewerkers van De Vriendenloterij.

U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar l.h.zwinkels@hetnet.nl. Als u meerdere avonden kunt helpen, vinden we dat fantastisch. We verzoeken u om ons de avond(en) door te geven, wanneer we op u kunnen rekenen en uw telefoonnummer voor het geval dat nodig mocht zijn. Voor eventuele vragen kunt u ook een mail sturen naar dit mailadres.

Bent u zelf al lid van de Vriendenloterij, dan kunt u het lot of loten over laten schrijven naar VELO. Een bericht via de mail aan de Vriendenloterij: club@vriendenloterij.nl  met uw naam, adres, woonplaats en lotnummer met een kopie aan vriendenloterij@VELO.nl is voldoende en de overschrijving zal direct door de Vriendenloterij worden uitgevoerd.

Laten wij met vele VELO-mensen er een succes van maken. Geef u op als vrijwilliger en/of doe mee aan De Vriendenloterij belactie.

Met vriendelijke groet,

De commissie PR, Communicatie en Sponsoring VELO BadmintonLID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!