Velo
 

VELO Nieuwjaarsborrel 2017

VELO Nieuwjaarsborrel 2017

Op vrijdagavond 6 januari 2017 organiseert VELO-United in samenwerking met de club van 100 de jaarlijks terugkerende nieuwjaarsborrel in de VELO-kantine. Vanaf 20:00 uur zijn alle leden, vrijwilligers en sponsors met aanhang van VELO van harte welkom om elkaar een sportief 2017 te wensen. De toegang voor de borrel is gratis en er zal natuurlijk gezorgd worden voor een lekkere oliebol en andere versnaperingen.

Voor het verhogen van de sfeer is met behulp van Stichting Club van 100 VELO de Wateringse coverband ‘The Flow’ uitgenodigd. The Flow staat bekend om hun covers uit de jaren 80, 90, 00 en 10’s en zal de VELO-kantine plat spelen met hits van Pearl Jam, Golden Earing, maar ook Anouk en Guus Meeuwis kunnen voorbijkomen. Voor een kleine preview kunnen jullie kijken op: http://theflow.info/?page_id=28.

De avond zal in het teken staan om onder het genot van een hapje en een drankje gezellig bij te praten over de feestdagen en vooruit te blikken op het nieuwe jaar.

Zoals al eerder gezegd ligt de organisatie van de nieuwjaarsborrel in handen van VELO-United. VELO United is een groep jongeren van verschillende afdelingen van omni-sport vereniging VELO die activiteiten voor de leden organiseert, zoals een pubquiz, kinderdisco en de derde helft.

Graag hopen wij zoveel mogelijk mensen te ontvangen op de nieuwjaarsborrel. Laten we er een gezellige avond van maken. Tot vrijdag 6 januari.

Met vriendelijke groet,

VELO United (Marijn, Bart, Sten, Jim, Iris en Laura)

 LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!