Velo
 

VELO jeugd doet het goed bij Junior Master Van Zijderveld

VELO jeugd doet het goed bij Junior Master Van Zijderveld

Le Credit Sportif VELO was met 6 jeugdspelers nadrukkelijk aanwezig bij het Junior Master toernooi bij Van Zijderveld. Eline Eversdijk, Mees Janssen, Daniël Lamme, Sander Bertens, Rifqi Hakim en Jason de Graaf gingen de strijd aan in de diverse categorieën.

Jason behaalde de halve finale in zijn enkelspel U11 en in de herendubbel de finale waarin hij helaas verloor.

Rifqi kwam nog wel zijn poulewedstrijden door in het enkelspel U13, maar strandde in de kwartfinale. In de herendubbel bereikte hij wel de finale en werd tweede.

Sander speelde in de U15 in het enkelspel niet onverdienstelijk, maar moest uiteindelijk in de nummer 1 geplaatste zijn meerdere erkennen in de kwartfinale. In de herendubbel samen met Daniël moesten ze gelijk aantreden tegen de nummer 2 geplaatsten. In de derde set werd nipt verloren met 21-19. In de gemengddubbel werd de halve finale het eindpunt na verloren te hebben tegen de nummer 1 geplaatste.

Daniël op zijn beurt reikte heel knap tot de halve finale in het enkelspel. Hij verloor nipt met 21-19 in de derde set van de eerste geplaatste. Daniël liet zien tot de top te behoren in de U15.

In de U17 waren het Mees en Eline die de eer van VELO hoog moesten houden.  Mees haalde in alle onderdelen de finale. In het enkelspel verloor hij van zijn dubbelpartner Rens maar wel met veel betere cijfers dan in zijn laatste wedstrijden tegen dezelfde speler.  Het herendubbel werd de finale gewonnen. In het gemengddubbel met Eline werd in drie sets verloren in de finale.

Eline speelde overtuigend in haar enkelspel en won de finale. In het damesdubbel reikte zij ook tot de finale en won deze redelijke eenvoudig.

Het eerstvolgende toernooi is het RJC VELO op zaterdag 29 februari en zondag 1 maart. Vele jeugdspelers van VELO zullen daar aantreden.LID WORDEN

Spreekt VELO Badminton je aan?
Je kunt het hele jaar door lid worden!